Ratkaise kuva-arvoitus: Kenen kotona ollaan?

0
Kuvat: Marika Timonen

Viisi tunnettua auranmaalaista esitteli Viikkolehdelle mieluisan paikan kodistaan. Mutta kuka mahtaa missäkin kodissa asua?
Yhdistä kodit ja asukkaat toisiinsa ja vastaa ensi tiistaihin 24.3. mennessä alla olevalla lomakkeella. (Kirjoita vastauksesi muodossa numero–kirjain, numero–kirjain…)
Kaikkien vastaajien kesken arvotaan pieni tuotepalkinto.

Vastausaika on päättynyt ja vastauslomake on poistettu käytöstä.
Oikea vastaus julkaistaan kotvasen kuluttua…

Kuvat: Marika Timonen

Arvoituksellisten kotien asukkaat

A) Kalle Lähde, Oripää. Kurjailukirjailija ja päihdeterapeutti. Laajentanut vaimon isovanhempien vanhan kesämökin pariskunnan ja kahden koiran kodiksi.

B) Carita Maisila, Tarvasjoki. Marttilan kunnanjohtaja. Perheessä kahden alle kouluikäisen lapsen ja miehen lisäksi kissa ja koira. Perhe kunnostaa miehen sukutaloa.

C) Paavo Kallio, Kyrö. Pöytyän Urheilijoiden pesäpallojaoston puheenjohtaja, POP-Areenan puuhamies. Asuu synnyinkodissaan vaimonsa ja neljän pojan kanssa.

D) Outi Broux, Yläne. Stylisti-meikkitaiteilija, Tuhkimotarinoiden juontaja. Remontoinut autiotalosta kodin itselleen, neljälle koiralle ja 31 undulaatille.

E) Pertti Leppäkoski, Aura. K-kauppias. Rakennuttanut omakotitalon 2000-luvun alussa. Asuu taloa vaimon ja koiran kanssa kolmistaan lasten muutettua omilleen.