Yrityksille tukea ja koronarahoituswebinaari

0

SEUTUKUNTA. Auran, Kosken, Marttilan, Oripään, Pöytyän ja Loimaan yrittäjille järjestetään keskiviikkona 1.4. kello 13–15 webinaari, jossa Varsinais-Suomen TE-toimiston, ELY-keskuksen, Business Finlandin ja Finnveran asiantuntijat kertovat, mitä koronatukia yrittäjät voivat hakea, mistä niitä haetaan ja mitkä ovat hakukriteerit.

Webinaari on suunnattu kaikkien yritysmuotojen yrittäjille. Tilaisuuden järjestää Loimaan kaupungin yrityspalvelut ja Pöytyän kunta sekä Creve – luovien alojen yrityshautomo.

Webinaariin tulee ilmoittautua 31.3. mennessä osoitteessa:
https://webropol.com/ep/koronaweb

 

ELY-keskukselta rahoitusta pienyrityksille

ELY-keskukset ovat saaneet lisärahoitusta yrityksen kehittämisavustuksiin myönnettäväksi koronavirusepidemian aiheuttamista markkina- ja tuotantohäiriöistä kärsiville yrityksille ympäri maata.

ELY-keskukset rahoittavat poikkeustilanteessa yrityksiä, joissa työskentelee enintään viisi henkilöä. Yksinyrittäjille epidemiasta aiheutuneiden häiriöiden lieventämiseksi tarkoitetun oman erillisen tukimuodon valmistelu on käynnissä. Rahoitusta voidaan myöntää kaikkien toimialojen pienyrityksille lukuun ottamatta maa-, metsä- ja kalatalouden sekä maataloustuotteiden jalostuksen alan yrityksiä.

Avustus on tarkoitettu yrityksille, joiden toiminta on tilapäisesti vaikeutunut tai vaikeutumassa koronan vuoksi ja yrityksellä arvioidaan olevan kannattavan toiminnan edellytykset jatkossa. Haku avautuu tiistaina 31.3. ELY-keskuksen verkkosivuilla.