Humalainen ja kortiton lietolainen suistui tieltä Yläneellä

0

PÖYTYÄ/Yläne. Humalaisen ja ajokortittoman lietolaismiehen kuljettama henkilöauto suistui ojaan Yläneellä Turunväylällä keskiviikkona puolen yön aikaan. Poliisi löysi miehen nukkumasta ratin takaa.

Säkylän suunnasta tullut auto ajautui suoralla tieosuudella tieltä lähellä Kalikan liittymää olevan levähdyspaikan kohdalla. Auto suistui yli vastaantulevien kaistan tien vasemmalla puolelle ojaan, jossa se kulki noin sata metriä.

Paikalle tullut poliisipartio teki noin 30-vuotiaalle kuljettajalle puhalluskokeen, joka osoitti 1,9 promillen humalaa. Autosta löytyi juotuja oluttölkkejä sekä isohko määrä avaamattomia oluita. Kuski otettiin kiinni epäiltynä törkeästä rattijuopumuksesta, liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.