Panosta paikalliseen -verkkokauppa on avautunut

0
Paikallinen verkkokauppa on nyt avautunut.

AURANMAA. Auran, Marttilan, Kosken ja Pöytyän kuntien sekä Auranmaan Nuorkauppakamarin yhteistyössä puuhaama Auranmaan yritysten yhteinen verkkokauppa on avautunut. Panosta paikalliseen -verkkokaupasta löytyy paikallisia tuotteita ja palveluita kätevästi yhdestä paikasta.

Verkkokauppaan ovat tervetulleita myymään tuotteitaan ja palveluitaan kaikki auralaiset, koskelaiset, marttilalaiset, oripääläiset, pöytyäläiset sekä lietolaiset yritykset. Yritykset pääsevät mukaan ilmaiseksi. Kulujen kattamiseksi ja kaupan markkinoimiseksi yrityksiltä veloitetaan 10 prosentin myyntiprovisio, joten jos tuotteet eivät käy kaupaksi ei kulujakaan ole.

Palvelun toteuttaa Summit Media Oy ja yhteistyössä ovat mukana Auran, Marttilan, Kosken ja Pöytyän kunnat sekä Auranmaan Nuorkauppakamari ry. Verkkokaupan logon on suunnitellut koskelainen taiteilija Johanna Oras.

Ostoksille pääsee osoitteessa panostapaikalliseen.fi