Tässä ovat uudet ylioppilaat!

0

AURANMAA. Elisenvaaran lukiosta on valmistunut 32 ja Kosken lukiosta 39 ylioppilasta.

Elisenvaaran lukio: Aittamäki Pyry, Pöytyä, Hiltunen Emma, Pöytyä, Hirvilammi Kalle, Aura, Ilmanen Mikko, Aura, Järvinen Minttu, Pöytyä, Karjalainen Eerika, Pöytyä, Kauhanen Henna, Aura, Keiski Iida, Pöytyä, Knuutila Neea, Pöytyä, Kovanen Iida, Aura, Kytö Kaisla, Aura, Laiho Roni, Pöytyä, Laine Aleksi, Pöytyä, Marjasto Emmi, Pöytyä, Mäkelä Iina, Pöytyä, Mäkelä Veera, Pöytyä, Mäkinen Riikka, Pöytyä, Nummela Helmi, Aura, Ojala Noora, Aura, Pellonperä Sylvi, Pöytyä, Peltola Essi, Pöytyä, Puodinketo Jussi, Aura, Rajala Nea, Pöytyä, Saarinen Arttu, Pöytyä, Saarinen Suvi, Pöytyä, Tammai Heily, Loimaa, Tenhunen Martta, Pöytyä, Teräs Tessa, Aura, Toivonen Eemeli, Pöytyä, Toivonen Valtteri, Pöytyä, Valkeapää Venla, Pöytyä, Virtanen Ville, Pöytyä.

Kosken lukio: Alikärri Mikko, Koski, Flemming Minttu, Turku, Hakamäki Helmiina, Ypäjä, Heikkinen Viija, Ypäjä, Järvelä Jetro, Ypäjä, Kanasuo Esa, Koski, Kankaanpää Sara, Marttila, Kankaanpää Susanna, Jokioinen, Kaukonen Pekka, Loimaa, Kauraala Aarne, Koski, Kujanpää Jemina, Marttila, Kuokkanen Sampo, Marttila, Kuosa Kiia, Somero, Laakso Matias, Koski, Laurolinna Ida, Pöytyä, Markkanen Aarto, Marttila, Moisander Jenni, Ypäjä, Muje Anton, Koski, Mäkelä Johannes, Marttila, Mäkitalo Kim, Ypäjä, Nevala Heidi, Koski, Noki Emma, Koski, Nurmi Josefina, Koski, Ojala Anna, Loimaa, Raitala Heta, Loimaa, Saari Elmiina, Koski, Salminen Erno, Koski, Salminen Sara, Salo, Salo Lauri, Loimaa, Santakangas Anniina, Somero, Savonen Jenni, Marttila, Seitz Miro, Koski, Simola Suvi, Koski, Simonen Roosa-Maria, Ypäjä, Strandén Teresia, Ypäjä, Säteri Meri, Pöytyä, Tamminen Simo, Koski, Uusitupa Suvi, Koski, Witka Anniina, Somero.

Novidan lukio, Loimaa: Aavila Tii, Aulasuo Elmeri, Backman Henni (kaksoistutkinto), Brander Milla, Erelä Viljami, Forss Pauliina, Haltia Elias, Hannula Emil, Hautojärvi Jade, Heikkilä Auku, Heilala Aava, Heino Emmi, Heinonen Altti, Helin Eero, Hinkkanen Aleksi, Hollo Eveliina, Huhtamo Johanna, Hägg Arttu, Häyhä Selma, Jalonen Antti, Karvinen Tuomas, Kieksi Osmo, Kinnunen Wäinö, Koho Iida, Koivisto Juho, Koivunen Valtteri, Kulmala Roope, Kössi Maija, Lahti Katariina, Lahti Mira, Laine Elviira, Laine Emilia, Laine Teemu (kaksoistutkinto), Lehtinen Markus, Lehtonen Joni, Leimu Sanni, Martti Niina, Matarmaa Aada, Mattila Miro (kaksoistutkinto), Mattila Pihla, Miinalainen Bertta, Mäkelä Roope, Mäkilä Joona, Möhkölä Jasper, Niemelä Iida, Nissilä Aleksi, Nohteri Anni, Nurminen Tommi, Pietilä Jesse, Pietilä Juho, Pitkäranta Pinja, Pukka Brigita, Repo Saku, Rikula Henna, Saarinen Virpi, Salminen Mette, Salonen Eveliina, Schwartz Joni, Sillanpää Maisa, Suominen Touko, Syrjälä Sofia, Tanni Sylvia, Toivonen Einari, Tuki Ville, Tuomola Veera, Uusitalo Ilari, Vainio Eveliina, Varho Fanni, Vienonen Erika (kaksoistutkinto), Vihriälä Linnea, Virtanen Janika, Vuorinen Peter, Väliharju Anna.

Säkylän seudun lukiosta ovat valmistuneet yläneläiset Aaltonen Niklas, Alho Veera, Anttonen Kristofer, Joukas Lauri, Kavander Saara, Lonka Liisa, Mäkilä Anni, Reunanen Venla ja Saari Alexandra.

Liedon lukiosta ovat valmistuneet: Aho Kiia, Alimattila Justus, Arvio Valtteri, Asunta Eevi, Björkqvist Anni, Brown Daniel (kaksoistutkinto), Elo Inka, Elo Roope, Eskelinen Patrik, Grönroos Väinö, Haakana Roosa, Haapakumpu Anna, Haapaniemi Valtteri, Heijari Anna, Heinonen Venla, Hulkko Vili, Jaakkola Patrik, Julin Nette, Järvinen Kaapo, Koli Jutta, Larjama Lauri, Lindqvist Elias, Marjomaa Elina, Mattila Eemeli, Mikkola Nea, Nieminen Ilona, Nurminen Neo, Okunhon Adesuwa, Parkkinen Jasmin, Perämäki Eetu, Poikolainen Iida, Pulli Jymy (kaksoistutkinto), Qadri Frishta, Reunanen Klaara, Salminen Onni, Salo Nea, Siikalampi Mirabella, Siikalampi Monica, Sintonen Jesse, Sivula Verneri, Suikkanen Emma, Suominen Eemil, Särkiniemi Iida, Timonen Ansa, Tuomilehto Jeremias, Tuominen Mikko, Tuominen Waltteri, Täckman Patrik (kaksoistutkinto), Täckman Tuomas, Uski Heta, Virjonen Julianna, Vuorinen Tea.

Kaikki Varsinais-Suomen uudet ylioppilaat löydät Turun Sanomien nettisivuilta.