Ei Auran markkinoita elokuussakaan

0

AURA. Auran markkinoita ei järjestetä tänä vuonna ollenkaan. Auran Lions Club päätyi viime viikon kokouksessa perumaan myös elokuulle siirrettäväksi suunnitellun tapahtuman. Markkinat on perinteisesti järjestetty maaliskuussa, mutta koronavirustilanteen vuoksi tapahtuma jouduttiin aivan viime tipassa perumaan. Tuolloin ajateltiin, että markkinat siirretään elokuulle, jos virustilanne sen sallii.

–Tilanne on edelleen epävarma, emmekä tiedä, saako elokuussa järjestää yli 500 henkilön tapahtumia. Meidän ryhmästä puolet on myös riskiryhmäläisiä, joten meillä ei ole tekijöitä, markkinapaikkamyyjä Juha Vahtera perustelee päätöstä.

Markkinapaikan jo maksaneet saavat Vahteran mukaan rahansa takaisin tai vaihtoehtoisesti heille on paikka markkinoille ensi vuodelle jo olemassa. Lions Clubille markkinat on suurin aktiviteetti ja tulonlähde. Markkinoiden peruunnuttua yhdistyksen tulot katoavat, eikä yhdistys voi jakaa lahjoituksia tänä vuonna.

–Lahjoitukset siirretään ensi vuoteen. Osasta päätetään syksyllä rahatilanteen mukaan, Vahtera kertoo.