Nuorkauppakamari etsii Auranmaan Positiivisinta

0

AURANMAA. Pahimman ”koronakriisin” hieman helpottaessa on hyvä miettiä jälleen positiivia asioita – ja niitä henkilöitä taikka tahoja, jotka omalla positiivisella asenteellaan ja esimerkillään auttavat muita auranmaalaisia jaksamaan.

Auranmaan Nuorkauppakamari etsii nyt vuoden 2020 Auranmaan Positiivisinta henkilöä. Projekti toteutetaan yhdessä Positiivarit Oy:n kanssa ja alueen positiivisin henkilö osallistuu myös syksyllä järjestettävään valtakunnalliseen kilpailuun.

Positiivisin voi olla nuori tai vanha, mies tai nainen. Hänen ammatillaan ei ole väliä, mutta on tärkeää, että hän on henkilö, joka voi toimia esikuvana muille: Positiivisin on osoittanut todellista tahdonvoimaa, sisua ja ahkeruutta, hänen saavutuksensa ovat merkittäviä, hän auttaa myös muita onnistumaan, on innostunut ja palveluhenkinen, hän on pitkäjänteinen tekijä, joka on aina uskonut asiaansa tai hän on oman tiensä kulkija, joka on ryhtynyt sanoista tekoihin.

Henkilön sijasta palkinnon voi vaihtoehtoisesti saada myös organisaatio; yritys tai yhteisö, joka on toiminnallaan vaikuttanut ympäristössään positiivisesti edellä mainittujen kriteerien mukaisesti.

Auranmaan Positiivisimman henkilön valitsee kesäkuun lopulla raati, joka koostuu Auranmaan kuntien, Nuorkauppakamarin ja Osuuspankin edustajista.

Oman ehdotuksensa Auranmaan Positiivisimmasta voi lähettää perusteluineen 14.6 mennessä sähköpostilla osoitteeseen jussi.salo@jci.fi