Holtiton pakettiauton kuljettaja kolaroi takaa-ajon päätteeksi

0

AURA, RAISIO, NAANTALI. Lounais-Suomen poliisi sai perjantaina Aurasta, Raisiosta ja Naantalista useampia ilmoituksia holtittomasti ajavasta pakettiautosta. Pakettiauto oli ajanut kovilla nopeuksilla, välillä vastaantulijoiden kaistalla ja osunut muihin autoihin aiheuttaen niihin vaurioita.

Poliisi sai kovaa vauhtia vastaan tulevasta pakettiautosta havainnon lopulta Naantalin Rymättyläntiellä, missä auto oli vähällä osua poliisiautoon.

Autoa yritettiin pysäyttää Luonnonmaan kohdalla piikkimatolla, mutta auto kiersi maton pientareen kautta jatkaen kovalla nopeudella kohti Naantalin keskustaa.

Kovavauhtinen seurantatilanne päättyi lopulta Armonlaaksontien ja Ruonan yhdystien risteykseen, jossa pakettiautoa ajanut henkilö törmäsi vastaantulijoiden kaistalla risteyksessä olleisiin ajoneuvoihin.

Paikalle hälytettiin pelastuslaitoksen ja ensihoidon yksiköitä.

Takaa-ajon päättäneessä onnettomuudessa osallisia oli yhteensä kahdeksan henkilöä neljässä eri ajoneuvossa. Kolme heistä kuljetettiin sairaalaan, ja muut hakeutuivat tarkastettavaksi muilla kyydein.

Armonlaaksontien liikenne jouduttiin katkaisemaan onnettomuuden pelastustöiden sekä paikkatutkinnan vuoksi. Poliisi ohjasi liikennettä. Kello 13.50 onnettomuuspaikan tutkinta- ja raivaustoimet on saatu päätökseen ja tie on liikennöitävissä normaalisti.

Poliisi on pidättänyt pakettiautoa ajaneen 42-vuotiaan miehen epäiltynä muun muassa törkeästä liikenteen vaarantamisesta ja törkeistä vammantuottamuksista.