Kesti ajoi SM-osakilpailun toiseksi

0
Tuomas Kesti saavutti kauden ensimmäisen pystinsä ajamalla SM-osakilpailun toiseksi Alastaro Circuitilla. Kuva: Timo Kesti.

LOIMAA/Alastaro, PÖYTYÄ. Kyröläinen ratamoottoripyöräilijä Tuomas Kesti saavutti kauden ensimmäisen pystinsä SM-osakilpailussa Alastarolla viime viikonloppuna. Kesti ajoi kauden neljännessä osakilpailussa toiseksi.

–Se meni ihan hyvin, palkintosijaa lähdettiin hakemaan, Kesti totesi.

Neljän ajetun osakilpailun jälkeen Kesti on kaudelle asettamansa tavoitteen tahdissa. Laskelmiensa mukaan hän on nyt sarjan neljäntenä pisteen päässä kolmossijasta. Nuorukaisen tavoitteena on yltää sarjan top kolmoseen.

Kesti ajaa Superstock 600 SM-luokassa toista vuotta. Viime vuosi meni hänen mukaansa opetteluun. Tuolloin lopullinen sijoitus oli kahdestoista.

Tämän kauden ensimmäisissä ajoissa Kemoralla kesäkuussa Kesti sijoittui kahdeksanneksi ja kuudenneksi. Alastaron ajoissa ensimmäisen kisan sijoitus oli seitsemäs. Ensimmäisessä ajossa sade sotki rengasvalintoja, mutta toinen kisa päästiin ajamaan kuivalla kelillä.

Sarjasta on jäljellä kolme kisaviikonloppua ja yhteensä kuusi ajoa. Seuraavat kilpailut ovat edessä 15.–16.8. Motoparkissa Pieksämäellä.