Auranmaan Nuorkauppakamari tempaisee puhtaamman ympäristön puolesta

0
Yläneläset Satu Rintala ja Marjut Wallin näyttävät siivoamisen mallia.

AURANMAA . Auranmaan Nuorkauppakamari järjestää jo toisen kerran siivous- ja kierrätysaiheisen teemaviikon syyskuun puolessa välissä.

Teemaviikon tarkoituksena on kiinnittää Auranmaalaisten huomio omaan lähiympäristöön ja saada ihmiset ajattelemaan, miten omalla toiminnalla voi vaikuttaa puhtaamman ympäristön aikaansaamiseksi. Viihtyisä ja roskaton ympäristö on kaikkien vastuulla. Pienillä teoilla on suuri vaikutus asumisviihtyisyyteen ja luonnon puhtauteen niin ihan lähellä kuin kauempanakin.

Teemaviikko huipentuu lauantaihin, jolloin vietetään Maailman siivouspäivää. Siivouspäivänä nuorkauppakamarilaiset jalkautuvat Auranmaan alueelle siivoamaan taajamia maassa lojuvista roskista.

Auranmaan Nuorkauppakamari haluaa haastaa kaikki Auranmaalaiset yhdistykset, yritykset ja asukkaat mukaan teemaviikkoon ja antamaan oman panoksensa puhtaamman ympäristön puolesta. Teemaviikkoon voi kuka tahansa osallistua esimerkiksi järjestämällä viikon aikana oman teemaan sopivan tapahtuman, keräämällä roskia kotikadulta, lajittelemalla roskansa tai tekemällä kaupassa ostopäätöksen ympäristöarvot huomioiden. Yritykset voivat tukea kampanjaa ostamalla Nuorkauppakamarilta siivousmetrejä.

Osallistumisen voi jakaa sosiaalisessa mediassa aihetunnisteella #siistiauranmaa.

Auranmaan Nuorkauppakamari on poliittisesti sitoutumaton järjestö, joka edistää jäsentensä työelämätaitoja, yrittäjyyttä ja johtajuutta sekä vaikuttaa positiivisesti yhteiskunnassa. Auranmaan Nuorkauppakamarissa on hieman yli 20 jäsentä. Yhdistys viettää tänä vuonna 50-vuotis juhlavuottaan.

Auranmaan Cleanup Week 14–20.9.