Kadonneen naisen etsinnät eivät ole tuottaneet vielä tulosta Pöytyällä

0
Sini Ruohonen katosi näiltä nurkilta viime viikon perjantai-iltana 11.9. Kuva: Simo Päivärinta

PÖYTYÄ/Karinainen. Lounais-Suomen poliisilaitos pyytää edelleen havaintoja 25-vuotiaasta Sini Ruohosesta. Ruohonen poistui kodistaan Karvionkulmantieltä perjantai-illan aikana 11.9.

Ruohoseen ei ole saatu yhteyttä katoamisen jälkeen. Katoamisilmoitus Ruohosesta tehtiin maanantaina. Katoamiseen ei epäillä liittyvän rikosta.

Poliisin suorittamat etsinnät eivät olleet tuottaneet tulosta torstaina puoleenpäivään mennessä. Poliisi on etsinyt kadonnutta koirien avulla.

Ruohosen läheiset ovat esittäneet toiveen, että lähialueiden asukkaat tarkistaisivat piharakennuksia sen varalta, että Ruohonen olisi eksynyt ja hakeutunut suojaan. Vapaaehtoinen pelastuspalvelu (Vapepa) ei ole vielä tässä vaiheessa ollut etsinnöissä mukana.

Kadonnut on noin 170 senttimetrin pituinen. Kadotessaan hänellä on ollut musta takki, harmaat housut ja mustat Crocs-jalkineet.

Poliisi pyytää asiasta tietäviä ja silminnäkijöitä ilmoittamaan havainnoistaan puhelimitse numeroon 0295417259, sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi tai Whatsappilla numeroon 0504117655.

Lounais-Suomen poliisin julkaisema kuva kadonneesta Sini Ruohosesta.