Karinaisista kadonneen perheenäidin surmasta epäilty vangittu

0

PÖYTYÄ/Karinainen. Karinaisista reilu viikko sitten kadonneen Sini Ruohosen katoamista tutkitaan henkirikoksena ja rikoksesta epäilty mies on vangittu todennäköisin syin. Epäilty otettiin kiinni viime torstaina poliisin omien tutkimusten perusteella. Hän on kuulustelussa kertonut surmanneensa Ruohosen ja selventänyt tapahtumien kulkua. Epäillyn vangitsemisoikeudenkäynti pidettiin maanantaina. Rikosnimikkeenä on tällä hetkellä tappo, mutta se voi tutkinnan edetessä vielä muuttua.

Poliisin mukaan Ruohonen löydettiin kuolleena. Rikoksen tekotavasta, epäillyn henkilöllisyydestä tai muista esitutkinnassa ilmi tulleista seikoista poliisi tiedottaa aikaisintaan ensi viikolla. Poliisi haluaa kunnioittaa Ruohosen läheisten suruaikaa ja myös toteaa esitutkinnan olevan alkuvaiheessa.

25-vuotias Ruohonen oli kahden pienen lapsen äiti. Ilta-Sanomien mukaan rikoksesta epäillään 30-vuotiasta miestä, joka on asunut samassa osoitteessa Ruohosen kanssa. Lehden saamien tietojen mukaan uhrin epäillään saaneen surmansa heti katoamisyönään.

Uutista päivitetty kello 13.22.