Martinkosken kirkkoherra hoitovapaalle

0

KOSKI, MARTTILA. Martinkosken seurakunnan kirkkoherra Tapio Hietalahti jää lokakuun alussa isyysvapaalle ja joulukuun alusta osittaiselle hoitovapaalle.

Tuomiokapituli on myöntänyt Hietalahdelle osa-aikaista 40 prosentin virkavapautta kirkkoherran virasta ajalle 8.12.2020–30.9.2021. Seurakunnan osa-aikaisena kirkkoherrana toimii tällä ajalla kappalainen Janne Nurmi, jolle vastaavasti on myönnetty osa-aikaista virkavapautta kappalaisen virasta.

–Lapsen pienenä oloaika on niin lyhyt. Olen saanut aiemminkin olla pienten lasten kanssa kotona ja halusin käyttää tämän mahdollisuuden myös nyt, Hietalahti sanoo.

Uutista korjattu perjantaina 4.9. kello 10.16. Aiemmin kerroimme Hietalahden saavan perheenlisäystä, mikä ei pidä paikkansa. Hietalahti jää hoitovapaalle hoitamaan perheen yhdeksän kuukauden ikäistä lasta.