Auranmaan Op sulkee neljä konttoria vuonna 2022 – Pankin asiakaspalvelu keskitetään Auraan

0
Auranmaan Op keskittää asiakaspalvelun Auran konttoriin toukokuusta 2022 alkaen. Kuva: Asko Virtanen.

AURANMAA. Auranmaan Osuuspankin hallitus on tehnyt päätöksen sulkea Marttilan, Paattisten, Pöytyän ja Tarvasjoen konttorit toukokuussa 2022. Asiakaspalvelu keskitetään tuolloin Auran konttoriin, jonka uudistetut asiakaspalvelutilat ovat juuri valmistuneet.

–Muutos on osa laajempaa uudistusta. Toivomme, että pitkä siirtymäaika mahdollistaa sopeutumisen muutokseen, Auranmaan Osuuspankin toimitusjohtaja Tuomo Jokinen toteaa.

Vuoden 2021 alusta alkaen konttoreiden kassapalveluajat muuttuvat siten, että Marttilan, Paattisten, Pöytyän ja Tarvasjoen konttoreissa kassapalveluja tarjotaan joko yhtenä tai kahtena päivänä viikossa. Samassa yhteydessä Auran konttorin kassapalveluajat laajenevat jokaiselle arkipäivälle.

Pankin mukaan tarkoituksena on turvata kilpailukykyinen ja ammattitaitoinen pankkipalvelu auranmaalaisille myös tulevaisuudessa.

Uudistuksen taustalla on asiakaskäyttäytymisen nopea muutos, jota korona on osaltaan vauhdittanut. Yhä harvemmat asiakkaat asioivat konttorissa. Jo nyt 95 prosenttia henkilöasiakaskohtaamisista tapahtuu digitaalisissa kanavissa.