Koronarajoitukset keskeyttävät aikuisten harrastusryhmiä

0

AURANMAA. Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin koronapandemiaryhmän viime viikolla antaman suosituksen mukaan aikuisten harrastustoimintaa rajoitetaan myös Auranmaalla. Pöytyä on ilmoittanut aikuisten ryhmäharrastustoiminnan keskeytyksestä 30.11.–13.12. välisenä aikana. Osa harrastustoiminnasta järjestetään mahdollisuuksien mukaan etäyhteyksin. Auranlaakson kansalaisopisto, vapaa-aikatoimi ja muut toimijat tiedottavat asiasta osallistujia tarkemmin.

Marttilassa aikuisten harrastusryhmien toiminta keskeytetään 29.11. alkaen. Suurin osa harrastusryhmistä oli jo syksyn osalta muutenkin ennättänyt päättyä. Palaisten talvisauna lämpiää syksyn osalta viimeisen kerran perjantaina 27.11.

Lieto on ilmoittanut yli 18-vuotiaiden ryhmäharrastusten tauosta 26.11.–5.12. välisenä aikana sekä laittanut kuntosalinsa kiinni. Muun muassa TarU Hockey teki omalta osaltaan vastaavan päätöksen heti torstaina. Edustuksen, äijälätkän, konkareiden ja ladyjen harjoitukset ja pelit on ensivaiheessa tauolla 6.12. asti.

Aluksi ilmoitettiin myös U19-joukkueen harjoituskatkosta, mutta ohjeistuksien tarkentamisen jälkeen joukkueen harjoittelulle annettiin lupa jatkua. Joukkueen pelit sitä vastoin jäävät nyt pelaamatta, sillä kaikki lähiajan tulevat pelit olisivat edellyttäneet maakuntarajojen yli siirtymisiä.

TarU Hockeyn luistelukoulu ja sporttikerho on nyt tauolla. Muiden ryhmien harjoitukset jatkuvat, mutta vanhemmat saavat ainoastaan saattaa lapset jäähallin ovelle.

Uutista täsmennetty perjantaina 27.11. kello 13.40. Alkuperäisessä uutisessa kerrottiin silloisen tiedon mukaan, että TarU Hockeyn U19-joukkueen harjoittelu olisi tauolla. Maanantaina 30.11. kello 12.09 uutinen päivitetty Pöytyän tiedoilla.