Turussa kadonnut nuori nainen on löytynyt

0
Viikkolehden saamien tietojen mukaan Turusta kadonnutta nuorta naista etsittiin muun muassa Kalikan alueelta Yläneeltä. Kuva: AVL:n arkisto / Jorma Kaarto.

TURKU, PÖYTYÄ/Yläne. Turussa viime viikonloppuna kadonnut Iines Kastemaa on löytynyt. Hän voi olosuhteisiin nähden hyvin. Poliisi ei kuitenkaan tutkinnallisista syistä kommentoi tarkemmin tapauksen taustoja.

Poliisilla on syytä epäillä, että Kastemaa on joutunut rikoksen kohteeksi, minkä takia asiassa on käynnistetty esitutkinta. Poliisi jatkaa hänen katoamiseensa liittyvien olosuhteiden selvittämistä, eikä tässä vaiheessa vielä kommentoi rikosnimikettä.

Poliisi kiittää kansalaisia saamistaan vihjeistä. Poliisia kiinnostaa edelleen havainnot erityisesti autoista ja ihmisistä Vanhan Hämeentien, Jaanintien ja Kohmontien risteyksien läheisyydessä lauantain ja sunnuntain välisenä yönä noin kello 01–02 aikaan. Poliisi pyytää havaintoja erityisesti kahdelta taksiautoilijalta, joilla saattaa olla tietoja Jaanintiellä noin klo 01.30 aikaan liikkuneista autoista ja ihmisistä.

Mahdolliset näköhavainnot sekä muut tapaukseen liittyvät vihjeet voi ilmoittaa poliisin vihjenumeroon 050 456 2105.

Asian esitutkinta on aivan alkuvaiheessa. Poliisi tiedottaa asiasta lisää esitutkinnan edettyä.

Poliisi teki sunnuntain ja maanantain aikana etsintöjä Yläneellä Pyhäjärven tuntumassa, mutta etsinnät eivät tuottaneet tulosta. Facebookissa kiertävien tietojen perusteella Kastemaan puhelin olisi paikannettu Yläneen Kalikkaan, mutta poliisi ei ole tietoa vahvistanut.

Juttua on päivitetty kauttaaltaan 11.11. klo 12.41, jolloin lisättiin muun muassa tieto kadonneen naisen löytymisestä.