Turusta kadonnutta nuorta naista etsittiin Yläneeltä

0

TURKU, PÖYTYÄ/Yläne. Turusta sunnuntaina kadonnutta nuorta naista on etsitty Yläneeltä. 18-vuotiaan Iines Kastemaan tiedetään lähteneen sunnuntaiyöllä kello 00.30 aikaan Turun Ylioppilaskylästä kohti Kohmon kaupunginosaa. Katoamishetkellään Kastemaalla oli yllään tummansiniset farkut, maihinnousukengät, vaaleanpunainen takki, valkoinen villaneule sekä tumma huivi. Mukanaan hänellä oli tumma reppu sekä sininen olkalaukku.

Kastemaa on 163 senttiä ja pitkä ja normaalivartaloinen. Hänellä on vaaleat puolipitkät hiukset ja silmälasit.

Tapaukseen liittyen poliisilla on ollut etsintäoperaatio Yläneellä. Lisäksi poliisi on tarkistanut saamiaan vihjeitä. Mahdolliset havainnot Kastemaan liikkeistä tai kaikki muut tapaukseen liittyvät vihjeet sekä näköhavainnot voi ilmoittaa poliisin vihjenumeroon 050 456 2105.

Poliisi tiedottaa asiasta lisää tutkinnan edettyä.