Vastasyntyneille auralaisille tervetulopaketti

0
Tervetulopaketti sisältää muun muassa tietoa paikallisista palveluista ja suloisen bodyn.

AURA. Aura jakaa vuoden 2021 alusta lähtien kaikille Aurassa syntyneille vauvoille tervetulopaketin. Paketti sisältää vauvan bodyn, MLL Auran tuubihuivin, infolehtisiä sekä tervetulokirjeet. Paketit tulevat jakoon neuvolan kautta.

Aurassa syntyneiden vauvojen lukumäärä nousi vuonna 2020 lähelle kuuttakymmentä. Kehittämisjohtaja Anna-Mari Alkion mukaan suotuisa kehitys näyttäisi jatkuvan myös vuonna 2021.

–Haluamme paketin avulla muistaa uusia auralaisia ja tuoda esiin muun muassa sitä, mitä kaikkea aktiivinen Auran MLL tarjoaa pienen lapsen vanhemmille, Alkio sanoo.

Marika Keiras Auran MLL:stä sekä kehittämisjohtaja Anna-Mari Alkio esittelevät uuden tervetulopaketin sisältöä.

Aurassa on Alkion mukaan erinomaiset mahdollisuudet lapsiperheille.

–Aurassa kaupunkitason palvelut ja elämisen väljyys kohtaavat. Virkistäytymiseen ja ulkoiluun on erinomaiset mahdollisuudet, Yksi oma tuttuni muutti juuri Auraan ja oli ihmeissään siitä, miten voi olla että palvelut ovat näin hyvät paikkakunnalla, missä moni pääsee omalta ulko-ovelta suoraan metsän siimekseen, Alkio sanoo.

Aurassa aletaan valmistella myös kuntaan muuttaville omaa tervetulopakettia yhteistyössä yhdistysten kanssa. Tavoitteena on, että loppuvuonna 2021 päästään jakamaan kuntaan muuttaneille ensimmäiset tervetulopaketit.