Panda valkosuklaa-mustikka -crisp. Uutuus, joka tosin ei tuonut markkinoille mitään uutta. Pandan herkullista valkosuklaata yhdistettynä mustikkaan ja riisimuroihin, jotka luovat mukavan suutuntuman. Ei eroa juurikaan kilpailijoiden vastaavista suklaista, mutta on kyllä ehdottomasti hyvän makuista.
Tuomio:  * * * *

Marabou cookie dough. Maraboun uutuussuklaalevy tarjoaa maitosuklaata keksitaikinan kera. Kokonaisuus on makea, vaikka taikina tuokin suklaaseen hieman suolaisen vivahteen. Montaa palaa ei tästä levystä saa syötyä kerralla, mutta hyvä maku jää kyllä suuhun tästäkin kokeilusta!
Tuomio:  * * * *

Fazer Suffeli-riisipuffi. Fazer on yhdistänyt uuteen suklaalevyynsä kaksi klassikkoa: maitosuklaalevyn ja suffelipatukan. Odotukset olivat korkealla, mutta maku oli kuitenkin lopulta hieman pettymys. Maitosuklaaseen upotetut riisimurot eivät tarjonneet vohvelin veroista suutuntumaa, ja makukin jäi aika pliisuksi. Ihan ok suklaa, muttei vedä vertoja alkuperäisille. (S.H.)
Tuomio:  * * *

 

Arvosteluasteikko

* * * * *  Ansaitsee paikan lempparien joukosta
* * * *  Tulee tarttumaan joskus mukaan kaupasta
* * *  En ehkä ostaisi itselleni
* *  Söisin, jos vaihtoehtona olisi hapansilakka
*  Söisin mieluummin hapansilakkaa kuin tätä