Koski haastattelee seitsemän kunnanjohtajakandidaattia

0

KOSKI. Koski haastattelee seitsemää kunnanjohtajan virasta kiinnostunutta. Virkaa haki kaikkiaan kymmenen henkeä ja kaksi antoi suostumuksensa.

Paikkaa hakivat määräaikaan mennessä: yrittäjä/konsultti, diplomi-insinööri Otto Härkönen Helsingistä; logistiikan opettaja, tradenomi Raino Laakso Teijolta; rehtori/sivistystoimenjohtaja Susanne Laaksonen Maskusta; kunnansihteeri-sivistysjohtaja, hallintotieteiden maisteri Jarno Manni Sastamalasta; yrittäjä/konsultti, yhteiskuntatieteiden maisteri Jussi Mattila Kaarinasta; palvelupäällikkö, hallintotieteiden maisteri Anne Murtonen Hämeenlinnasta; järjestökoordinaattori, oikeustieteen ja valtiotieteen maisteri Petri Nyström Turusta; hallintojohtaja, hallintotieteiden maisteri Tuija Pellosmaa Aurasta sekä hallintotieteiden maisteri Esko Rautiainen Puolangalta. Lisäksi määräajan jälkeen saapui lohjalaisen Jorma Eskolan hakemus.

Hakijoiden joukossa on ainakin kaksi Auranmaalla tuttua nimeä: Auran nykyinen hallintojohtaja Tuija Pellosmaa sekä Mellilän kunnanjohtajana viitisentoista vuotta sitten toiminut Esko Rautiainen.

Lisäksi suostumuksensa virkaan antoivat koskelainen Veli-Matti Jalli, joka työskentelee talousasiantuntijana Pro Agrialla sekä Salon Kruusilassa asuva Henri Partanen, joka työskentelee Lohjan kaupungin talousjohtajana. Aiemmin hän on työskennellyt muun muassa Karjalohjan kunnan kunnanjohtajana.

Seitsemän haastatteluun

Kosken kunnanhallitus päätti maanantaisessa kokouksessaan haastatella seitsemän hakijaa. Haastateltavat ovat Veli-Matti Jalli, Susanne Laaksonen, Anne Murtonen, Petri Nyström, Henri Partanen, Tuija Pellosmaa ja Esko Rautiainen.

Haastattelut on tarkoitus hoitaa esni viikon aikana. 22.2. kokoontuva kunnanhallitus valitsee haastattelujen perusteella kaksi tai kolme kärkiehdokasta, jotka menevät valtuuston haastateltaviksi. Konsulttia ei valinnassa ole tarkoitus käyttää.

Kosken nykyinen kunnanjohtaja Jukka Matilainen siirtyy kotikuntansa Jokioisten kunnanjohtajaksi huhtikuun alussa.