Koronaan sairastuneille ja karanteeniin joutuneille oripääläisperheille ruokahuoltoapua tarjolla

0

ORIPÄÄ. Oripään kunta on nopealla aikataululla järjestänyt apua koronavirukseen sairastuneille ja karanteeniin joutuneille perheille. Kunnan sosiaalitoimi auttaa ruokahuollossa ja muissa välttämättömissä avuntarpeissa, kuten apteekkiasioinnissa perheitä, joissa kaikki ovat sairastuneet tai joutuneet karanteeniin. Apua saa soittamalla perhetyötekijä Niina Seppäselle numeroon 044 7625 316.

Koronaan sairastuneiden tai karanteeniin joutuneiden kuntalaisten asiointiapuna on myös Arjen Apu ry, jolta apua saa soittamalla Maire Järnströmille 044 7625 311. Sosiaalitoimen tavoin Arjen Apu voi hoitaa esimerkiksi ruokahuoltoon liittyviä asioita.

Pito-Kössi, Pitopalvelu Outi Markula ja Kahvila-ravintola Siilinpesä ovat myös ilmoittaneet mahdollisuudesta tilata valmista ruokaa koteihin.

Tiistain aikana ei ole tullut tietoa uusista tartunnoista, mutta karanteenissa olevien määrä on kasvanut 53:een. Maanantaina todettuja tartuntoja oli terveyskeskuksen tietojen mukaan yhteensä 18, karanteeniin oli määrätty 49 henkilöä ja eristyksissä oli 17. Tiistaina eristyksessä oli 15 henkilöä.