Neljä uutta koronavirustartuntaa Pöytyälle

0

AURANMAA. Pöytyälle merkittiin keskiviikkona neljä uutta koronavirustartuntaa. Tartunnat olivat tämän viikon ensimmäiset. Viime viikolla Pöytyällä oli tapauksia kahdeksan. Pöytyällä on ollut nyt koko pandemian aikana yhteensä 53 tartuntaa.

Pöytyän kunta tiedotti tiistaina, että Yläneen yhtenäiskoulussa oli tiistaina todettu yksi uusi koronavirustartuntatapaus. Altistuneille oli ilmoitettu ja sekä sairastunut että altistuneet asetettuun karanteeniin. Koulun toiminta jatkuu muilta osin normaalisti annettuja ohjeita noudattaen.

Koskelle kirjattiin aiemmin tiistaina yksi uusi koronavirustartunta. Kyseessä oli Kosken kymmenes tartunta koko pandemian aikana. Edellisestä tapauksesta ennätti kulua yli puolitoista kuukautta.

Muihin Auranmaan kuntiin ei tällä viikolla ole uusia tapauksia merkitty. Auran koko pandemian aikainen tartuntamäärä on edelleen 57, Oripään 33 ja Marttilan 9.

Liedossa tartuntojen määrä on noussut 187:ään ja Loimaalla 121:een.