Oripäässä kolme jatkotartuntaa

0

AURANMAA. Oripäähän tuli tiistaina kolme uutta koronavirustartuntaa. Edelliset todetut tartunnat ovat viime viikon torstailta. Sosiaalijohtaja Heli Kaskiluodon mukaan uudet tartunnat liittyvät jollain tavalla vanhoihin tartuntaketjuihin. Uusien todettujen tartuntojen myötä tulikin vain yksi uusi altistuminen.

Kahden edellisen viikon aikana sairastuneista isoin osa on jo parantunut. Eristyksessä on tällä hetkellä seitsemän ja karanteenissa 23 henkilöä. Yhteensä koronavirustartuntoja on koko pandemian ajalta Oripäässä todettu Kaskiluodon mukaan 32. THL:n tilastossa todettuja tartuntoja on edelleen kaksi vähemmän.

Myös Pöytyälle kirjattiin keskiviikkona yksi uusi tartunta ja Pöytyällä tartuntojen kokonaismäärä on nyt THL:n tilaston mukaan 39. Muihin Auranmaan kuntiin ei keskiviikkona uusia tartuntoja kirjattu.