Auranmaan viikon ensimmäinen koronatartunta Pöytyälle

0

AURANMAA. Auranmaan viikon ensimmäinen koronavirustartunta on kirjattu keskiviikkona Pöytyälle. Viime viikolla Pöytyälle ei merkitty ainuttakaan tartuntaa. Yksittäistapauksen myötä Pöytyällä on nyt THL:n tilaston mukaan ollut koko pandemian aikana 67 koronavirustartuntaa.

Auraan, Koskelle, Marttilaan ja Oripäähän ei ole tällä viikolla merkitty uusia tartuntoja. Viime viikolla Auranmaalla oli kolme uutta tartuntatapausta, jotka kaikki olivat Aurassa.

Aurassa on ollut koko pandemian aikana 64 tartuntaa, Koskella 29, Marttilassa 16 ja Oripäässä 35.

Myöskään Loimaalle ei tällä viikolla ole tullut uusia tartuntoja, ja tapausten määrä on pysynyt 132:ssa. Lietoon sen sijaan merkittiin viikon ensimmäinen tapaus keskiviikkona. Liedossa on nyt ollut koko pandemian aikana 237 tartuntaa.