Pääsiäisenä kolme uutta koronatartuntaa Koskelle ja yksi Oripäähän

0

AURANMAA. Koskelle merkittiin pitkäperjantaina yksi ja sunnuntaina kaksi uutta koronavirustartuntaa. Kaikkiaan Koskelle kirjattiin viime viikon aikana 10 uutta tartuntatapausta. Edellisellä viikolla tartuntoja oli kuusi. Tämän viikon alussa uusia tapauksia ei ole tullut ilmi. Koskella on nyt ollut THL:n tilaston mukaan koko pandemian aikana yhteensä 25 tartuntaa, joista 16 on viimeisen kahden viikon ajalta.

Oripäähän puolestaan tuli sunnuntaina tuli yksi uusi tartunta ja siitä seurasi kolme altistumista. Kyseessä tiettävästi uusi tartuntaketju. Tapaus oli Oripään ainoa viime viikon aikana. Oripäässä on ollut nyt tartuntoja koko pandemian aikana yhteensä 35.

Pääsiäinen ja alkuviikko eivät tuoneet muutoksia muiden Auranmaan kuntien tartuntatilanteeseen. Pöytyällä tapausten määrä pysyi 60:ssa, Aurassa 57:ssä ja Marttilassa 11:ssä.

Loimaalla tartuntojen määrä on pysynyt myös 124:ssä. Liedon tartuntojen määrä on noussut 211:een.