Yksi uusi koronatartunta sekä Koskelle että Marttilaan

0

AURANMAA. Sekä Koskelle että Marttilaan merkittiin perjantaina yhdet uudet koronavirustartunnat. Kosken tartunta oli tämän viikon toinen. Viime viikolla Koskelle merkittiin THL:n tilastossa 10 tartuntaa ja edellisellä viikolla kuusi. Koskella on ollut nyt koko koronapandemian aikana yhteensä 27 tartuntaa.

Myös Marttilaan merkittiin perjantaina yksi uusi tartunta. Edellisestä tapauksesta ennätti kulua liki kaksi viikkoa. Marttilassa nyt ollut koko koronapandemian aikana yhteensä 12 tartuntaa.

Muiden Auranmaan kuntien koronatilanteeseen perjantai ei tuonut muutosta. Pöytyälle merkittiin aiemmin keskiviikkona kaksi uutta koronavirustartuntaa. Viime viikolla Pöytyän tartuntamäärä kasvoi THL:n tilastoissa kolmella ja edellisviikolla kahdeksalla. Tartuntoja on ollut Pöytyällä nyt koko pandemian aikana yhteensä 62.

Auran edellisestä tartuntatapauksesta on ennättänyt kulua kohta kolme viikkoa. Tartuntojen kokonaismäärä on pysynyt Aurassa 57:ssä.

Oripäähän ei viime sunnuntain jälkeen tullut uusia tapauksia. Oripäässä tartuntojen kokonaismäärä on edelleen 35.

Loimaalla tartuntojen määrä on kasvanut 125:een ja Liedossa 218:aan.