Yksi uusi tartunta sekä Koskelle että Marttilaan

0

AURANMAA. Sekä Koskelle että Marttilaan merkittiin perjantaina yksittäiset koronavirustartunnat. Molemmissa kunnissa oli kyse tämä viikon ensimmäisistä tapauksista.

Viime viikolla Koskelle merkittiin kolme uutta tartuntaa ja edellisellä 10. Koskella on nyt ollut THL:n tilaston mukaan koko pandemian aikana 29 tartuntaa.

Marttilassa tahti on ollut rauhallisempi: Marttilassa oli viime viikolla kolme tartuntatapausta ja edellisellä viikolla ei lainkaan. Marttilassa on nyt ollut THL:n tilaston mukaan koko pandemian aikana 15 tartuntaa.

Auraan ja Pöytyälle perjantai ei tuonut muutosta. Auraan merkittiin keskiviikkona kaksi uutta koronavirustartuntaa. Tartunnat olivat Auran ensimmäiset yli kolmeen viikkoon: edellinen tapaus oli 21. maaliskuuta. Aurassa on nyt ollut THL:n tilaston mukaan koko pandemien aikana yhteensä 59 koronatartuntaa.

Myös Pöytyälle kirjattiin aiemmin tällä viikolla kaksi uutta tartuntaa. Viime viikolla Pöytyälle merkittiin THL:n tilastossa kaksi tartuntaa ja sitä edellisellä kolme. Pöytyällä on nyt ollut koko pandemian aikana 64 koronatartuntaa.

Oripäässä ei ole ollut uusia tartuntoja tällä eikä viime viikolla. Tartuntoja on ollut Oripäässä koko pandemian aikana yhteensä 35.

Lietoon on tällä viikolla merkitty kahdeksan uutta tartuntaa ja Loimaalle kaksi. Liedon tartuntojen kokonaismäärä on 230 ja Loimaan 127.