Auranmaan viikon ensimmäinen koronatartunta Pöytyälle

0

AURANMAA. Auranmaan kuluvan viikon ensimmäinen koronatartunta on merkitty keskiviikkona Pöytyälle. Viime viikollakin Pöytyälle kirjattiin yksi uusi tartuntatapaus, mutta lauantaina THL korjasi tilastojaan ja vähensi samalla yhden tapauksen. Pöytyällä on nyt ollut koko pandemian aikana 67 tartuntaa.

Muihin Auranmaan kuntiin ei tällä viikolla ole uusia tartuntatapauksia kirjattu. Viime viikolla Marttilaan kirjattiin kolme uutta tartuntaa, joiden myötä Marttilan tartuntojen koko pandemian aikainen kokonaismäärä kasvoi 19:ään.

Auraan, Koskelle ja Oripäähän ei ole merkitty tällä eikä viime viikolla uusia tartuntoja. Aurassa on ollut koko pandemian aikana yhteensä 64 tartuntaa, Koskella 29 ja Oripäässä 35.

Lietoon merkittiin yksittäiset tartunnat sekä tiistaina että keskiviikkona. Loimaalle puolestaan kirjattiin yksi tartunta keskiviikkona. Loimaalla on ollut koko pandemian aikana 135 tartuntaa ja Liedossa 240.