Onnea kevään ylioppilaille! Katso nimilista Auranmaan ja lähiseudun ylioppilaista

0

Elisenvaaran lukiosta valmistuu tänä keväänä 38 uutta ylioppilasta ja Kosken lukiosta 45. Runsaasti lakitettavia löytyy myös lähiseudun lukioista.
Olemme koonneet tälle sivulle listan Auranmaan ja lähiseudun ylioppilaista.

Elisenvaaran lukio: Arvola Einari, Pöytyä, Arvola Jenni, Pöytyä, Eloranta Venla, Aura, Haavisto Helmi, Pöytyä, Heino Sofia, Pöytyä, Hiljanen Liinu-Sofia, Aura, Hiltunen Joel, Pöytyä, Huhtala Jeremias, Aura, Hurme Veikka, Pöytyä, Jälkö Leevi, Pöytyä, Kallio Oskari, Pöytyä, Karjanoja Noora, Pöytyä, Kujanpää Salla, Pöytyä, Kuusisto Sofia, Aura, Lahtinen Kaapo, Pöytyä, Laine Amanda, Pöytyä, Lainoja Melissa, Oripää, Lehtilä Jasmin, Pöytyä, Lindell Saara, Pöytyä, Marttila Taimi, Pöytyä, Marttila Terho, Pöytyä, Nieminen Tuomas, Pöytyä, Nissilä Severi, Pöytyä, Puisto Pauliina, Aura, Rantanen Matias, Pöytyä, Räsänen Niklas, Pöytyä, Saarinen Sini, Pöytyä, Sahla Hanna, Aura, Salonen Eero, Lieto, Simola Mikko, Aura, Simukka Oskari, Pöytyä, Sulin Marcus, Pöytyä, Teräs Sara, Aura, Tuuppa Karita, Pöytyä, Uimonen Emma, Pöytyä, Uusimaa Miikka, Pöytyä, Vesikko Helmi, Pöytyä, Vuori Oskari, Aura.

Kosken lukio: Anttila Aino, Jokioinen, Hildén Elias, Koski, Holm Pauliina, Loimaa, Honkala Kasper, Koski, Iltanen (Ahonen) Sara, Tampere, Isotalo Lotta, Salo, Isotalo Peppi, Salo, Jansson Jemina, Koski, Jumppanen Liina, Loimaa, Järvelä Aaro, Ypäjä, Kanasuo Eero, Marttila, Kichuk Vladyslav, Koski, Korpiaho Roosa, Marttila, Kotitalo Aaron, Marttila, Laaksonen Aarne, Loimaa, Laaksonen Aleksanteri, Ypäjä, Lehtovaara Leevi, Marttila, Loisa Oona, Salo, Markkanen Eero, Marttila, Meller Inkeri, Koski, Niemi Milla, Ypäjä, Nieminen Jessica, Marttila, Numminen Enni, Koski, Numminen Kristiina, Salo, Peltoniemi Patrik, Ypäjä, Pietilä Miko, Koski, Pietilä Nea, Koski, Pihlava Sara, Marttila, Posti Emilia, Koski, Prusila Miro, Marttila, Raikko Adele, Jokioinen, Raikko Amanda, Jokioinen, Ratas Julia, Ypäjä, Riitamaa Sofia, Pöytyä, Saari Santeri, Marttila, Saarinen Oskari, Marttila, Salminen Ida, Koski, Salmio Oskari, Koski, Seppänen Niko, Jokioinen, Silander Kristiina, Koski, Suominen Santeri, Marttila, Suonpää Saara, Ypäjä, Söderlund Jan, Marttila, Tossavainen Minna, Jokioinen, Vuorentausta Riikka, Ypäjä.

Novidan lukio, Loimaa: Aalto Helmi, Ahtiainen Petra (amm.), Eskola Heidi, Eskola Jenni, Eskola Oona, Gordiienko Vladyslava, Haavisto Anni, Heikkilä Saga, Heikkinen Juho, Hongisto Eetu, Juurenheimo Mette, Kangasperko Laura, Kangassuo Sara, Karmakallio Anni, Kaunisto Moona, Kauppi Aleksanteri, Kivinen Veera, Kiviranta Viivi, Knuutila Elsa, Koenkytö Janette, Koivunen Ilari, Kojo Martti, Kurppa Petteri,Kurppa Salla-Mari, Laurila Aura, Laurila Leena, Legenkyy Vladyslav, Lehtonen Lauri, Leijon Jasmin, Lindgren Joona, Muurinen Matias, Mäkelä Janette, Mäkinen Venla, Nummela Inka, Nurminen Jere, Nykänen Venla, Ojala Sanna, Ovaskainen Senja (amm.), Paljakka Maija-Emilia, Prusila Liisa. Pyykkö Linda (amm.), Rautiainen Lassi, Ruohonen Tony, Rämö Elias, Saarikko Santtu, Salo Elmo, Salo Kasperi, Salonen Jesse, Seppälä Jussi, Siirilä Valtteri (amm.), Sjöblom Ilona, Sosi Ulriikka, Suominen Otto, Suvitie Neea, Säynäjäkangas Emilia, Turpeinen Herkko, Vainiotalo Annikaisa, Vuorinen Jesper, Väliharju Otto, Yli-Lassila Krista, Yrjölä Roni.​

Liedon lukio: Aalto Patrik, Aaltonen Jessika, Ajo Elina, Anttila Anniina, Appelgren Asta, Becerra Marin Laura, Dalén Sofia, Draffan Kelly, Elomaa Amanda, Eräpolku Sampo, Etholén Annika (kaksoistutkinto), Granlund Aino, Gustafsson Kasper, Heininen Eveliina, Heino Marco (kaksoistutkinto), Heinävaara Otava, Hellgren Joonas, Hirvonen Esko-Hannes, Hoikkala Siiri, Holma Valtteri, Hormalainen Aaro, Huhtaniemi Jenna, Hurme Lina, Häyrinen Olli, Inkinen Eelis, Jalava Noora, Jylhä-Ollila Mikko, Kaipainen Joona, Kaiti Matias, Kallinen Aurora, Kandelin Camilla, Kangasoja Elias, Kauppi Saara, Ketola Jasper, Kolkkala Vertti, Kontulainen Frans, Korpelainen Kaisa, Koskinen Otto, Kyllönen Emilia, Lahtinen Matilda, Lappalainen Eelis, Latvala Anette, Leino Anton, Lindroos Carita, Luoma Ida, Läntinen Rasmus, Markkula Heikki, Matikainen Kiia, Merisaari Miikka, Mitiashin Daniil, Motturi Samuli, Musakka Valerius, Mäkelä Olivia, Niemi Ella, Nylander Milla, Ottelin Ilona, Rahkala Nenna, Rantala Mikael, Ronkainen Miro, Siipola Nella, Suominen Johannes, Söderlund Ida, Söderlund Oskari, Taskinen Sonja, Teuhola Joonas, Varjonen Aaro, Viitamäki Aleksi, Viljakainen Akseli, Virtanen Noora, Wirtanen Ronja.

Säkylän seudun lukio: Aalto Marianna, Aaltonen Emilia, Aaltonen Nelli, Eskola Elmeri, Haanpää Niklas, Haavisto Samu, Heikkilä Emilia Helminen, Marianne Huila, Joonatan, Ilomäki Elina, Joensivu Inka, Jokela Veera, Kankare Auri,Kimppa Meeri, Koho Emilia, Koivisto Aava, Kuusrainen Konsta, Kylänpää Aada. Kylänpää Kalle, Luoto Eero, Matomäki Valtteri, Mikkola Niklas, Mäkinen Liina, Nevalainen Jemima, Nyman Ada, Nyman Ella, Puumalainen Sonja, Risku Milo, Sainio Nea, Salonen Aino, Seppä Saana, Sorkkila Laura, Syrilä Tuomas, Tuominen Salla, Tuomisto Elias, Tuomola Ville-Pekka, Wuoti Onni.​

Lauttakylän lukio: Alho Riina, Aro Heta, Haavisto Lotta-Sofia, Järvenpää Rasmus, Kaasalainen Eemil, Kalmi Henna-Maarit, Karttunen Aada, Kaunistola Henna, Kivipelto Leevi, Koski Anna, Kujansuu Emma, Kyrömäki Milja, Kärki Matias, Lahti Eerika, Leppämäki Eetu, Ljesnjanin Aladin, Lähde Elisa, Meiseri Silvia, Mäkelä Noora, Mäntysaari Helmi, Novakovych Vadym, Nurminen Jemina, Oinonen Miikka, Ojansivu Ilona, Pirkola Veera, Pitkäperko Emmimari, Pohjolainen Iina, Randell Helmi, Seppä Anniina, Seppälä Frans, Silenko Robert, Soo Laura, Suittio Emmi, Syrjänen Heli, Tammark Tauri, Tapio Emmi, Uotila Emma-Sofia, Virta Aaron,

Lauttakylän lukio, aikuislinja: Laaksonen Marianne, Sario Ernesti, Vehviläinen Tuomas,

Halikon lukio: Ahvenlampi Joona, Avtonomov Visa, Elovaara Alisa, Eskola Annastiina, Gerdström Kiia, Güldogan Dilara, Heikkilä Severi, Heinä Arttu, Hopiavuori Mette, Jokela Ossi, Jokinen Aliisa, Juva Marko, Järvi Pinja, Kaistila Janica, Kavander Joni, Kinnunen Ida, Klén Katriina, Koivunen Aleksi, Korpela Arvi, Laakkonen Essi, Laaksonen Otto, Lankinen Neetta, Lehtinen Elias, Leino Joni, Leppäaro Aapo, Lindegren Ella, Lipiäinen Milja, Luojus Nikolas, Lylyharju Laura, Manninen Lauri, Manninen Vilja, Markkanen Lassi, Maunu Meeri, Meriläinen Veera, Määttänen Jere, Narinen Niilo, Niini Pihla, Ojanto Melina, Olup Annette, Paavola Sofia, Pelli Santeri, Pentikäinen Inka, Penttilä Janina, Perttala Viivi, Pirinen Tomi, Punta Alisa, Rekalov Vladislav, Ristimäki Roope, Rosenqvist Alisa, Rouvali Essi, Ruohomaa Julia, Savojoki Jalmari, Scotto di Marco Isabella, Soininen Meri, Syrjälä Karoliina, Teyder Timo, Tiihonen Tuukka, Toikka Leo, Turila Essi, Vesterinen Jesse, Virta Milla, Virtanen Ada-Lotta, Virtanen Nette, Väkiparta Oliver, Wahlsten Ida​

Kaarinan lukio, nuorisolinja: Aalto Aleksi Kevin Kristian, Aaltonen Hilla Olivia, Ala-aho Veeti Antero Olavi, Al-Ghuraibawi Jaffer, Anteroinen Arttu Juhani, Arell Erik Oliver, Bergqvist Veera Sofia, Haarala Martta Olga Aleksandra, Hakala Kasper Samuel, Hansson Venla Alina, Hautalampi Eero Kalevi, Heinonen Juho Petteri, Hollmén Iisak Matias, Jaarsma Nooa Oskari Hermanni, Kailiala Aapo Juho Jalmari, Karttunen Ella Linnea, Kauppi Tatu Vili Valtteri, Kiimamaa Selma Cecilia, Koivumäki Julia Nelli Maria, Koivunen Tuuli Talvikki, Korjala Tino Mikael, Laaksonen Jemina Julia, Lahtonen Aadaliina Lahja Sofia, Laine Väinö Jussi Oskari, Laitinen Emil Miro Kristian, Lehtiaho Mikael Johannes, Lehtonen Miina Iida Kaarina, Leino Valtteri Mikael, Luhtasela Niklas Lauri Mikael, Maaranen Otso Juho Herman, Majasuo Ella Maija, Mattila Eelis Seppo Juhani, Mononen Jesper Matias, Nguyen Gia Huy, Nuutinen milia Eveliina, Ojaniemi Milla Anneli, Orava Akseli Aleksanteri, Paju Juho Petteri, Piipponen Elina Pauliina, Puurtinen Odin Armas-Olavi Toninpoika, Rajala Arttu Alexander, Ratia Jesperi Teodor, Ronkainen Mikael Antero, Rossi Emmi Sofia Kristiina, Ruusuvuori Joel Eero Emil, Salminen Akseli Johannes, Salvela Niko Juhani, Sillanpää Niklas Uolevi, Similä Elina Suvi Mirjami, Similä Maria Oili Susanna, Simonen Saga Nimue Johanna, Sirkiä Iiro Oskari, Suominen Leevi Väinö Tapio, Tuomi Melinda Cia Katriina, Tuominen Toivo Allan, Vähäkangas Mimosa Inkeri, Wahlsten Jasmin Karoliina, Walden Venla Sofia, Ylämäki Elena Sofia

Kaarinan lukio, aikuislinja: Elomaa Anna Maria Pauliina, Himberg Vili Veikko, Mäkelä Sina Aurora Jennica, Raitanen Eetu Oskari, Rintanen Jesper Juhani. Yksi ylioppilas ei halunnut nimeään julkistettavan.

Kimitoöns Gymnasium: Blomqvist Alida, Broman Julia, Ginman Corinne, Gustafsson Hannah, Holmström Sebastian, Karell Fanny, Koivisto Noah, Koskinen Malena, Kudinoff Mirek, Lindblom Erin, Lönnroth Ida, Norrén Erika, Pinngam Anantaya, Röblom Albin, Sjöblom Erik, Sundman Andreas, Vuorio Adame​

Laitilan lukio: Aaltonen Noora, Ala-Olla Roope, Ala-Äijälä Maria, Alopaeus Joona, Antola Eveliina, Antola Maria, Grönroos Ida, Haapala Henri, Haijanen Suvi, Heinonen Elia, Heinonen Santeri, Hemmilä Anna, Kantelo Iida, Kylä-Heiko Vilja, Laiho Matias, Lukkala Juuso, Maikola Lenni, Maikola Viljam, Moilanen Krista, Peltonen Elina, Pusa Tanja, Reivonen Carita, Rinne Onni, Rinne Valtteri, Ruohola Selina, Tapani Topias, Torikka Jussi, Tähtinen Venla, Vainio Joonas, Vartio Sonja, Virta Veera, Virtanen Roni, Vuorela Ilmari​

Paimion lukio: Aho Sanni, Berg Helmi, Donner Linda, Fingerroos Casper, Haapala Tuomo, Hinkka Eemeli, Hämäläinen Julia, Ilmonen Nea, Jäske Aku, Karppinen Karoliina, Kaukonen Kasperi, Kaunonen Venla, Koivunen Juho, Kuopila Joonas, Laakso Emilia, Laine Mikko, Lehtinen Silja, Lehtiranta Luukas, Leppänen Iina, Luostarinen Venla, Lähde Pauli, Lämsä Anton, Mäkinen Ossi, Nevalainen Urho, Nipala Kristian, Nurmi Vili, Pajunen Emma, Partanen Vilja, Poikonen Elias, Poikonen Henni, Porthén Elviira, Rauhanen Alise, Ruoholahti Minna, Salminen Selina, Silfver Saana, Sorjonen Juuso, Taipale Eero, Tammisto Venla, Tenhunen Johanna, Tuominen Henrietta, Tuunainen Miljaana, Veijola Vilma, Vuorela Enni, Yöntilä Alvar.

Perniön lukio: Alaranta Aino, Erjala Saara, Harjunpää Leevi, Hietaranta Frans, Honkanen Aleksi, Kaartinen Kaisa, Kanerva Sampsa, Laakso Aleksanteri, Laakso Milla, Lindholm Mikael, Löflund Noora, Muuri Saara, Nilsson Julia, Nurmi Ella, Oksanen Ilkka, Partanen Daniela, Peltonen Eerik, Piispa Alina, Rautio Mikaela, Saaristo Veera, Sallinen Sirja, Salmelin Vella, Salminen Santeri, Sipovaara Santeri, Toivonen Olli, Wikström Marlena ​

Rauman Lyseon lukio: Aalto Aleksi, Aalto Elina, Aaltonen Kalle, Aflecht Ada, Ahonen Laura, Ahonen Nella, Alenius Ella, Arvo Aaro, Asela Jose, Babb Markus, Burjam Aksel, Cederberg Jake, Elo Eino, Elo Rasmus, Elomaa Kaapo, Elonen Anni, Elonen Sofianna, Heikkinen Minttu, Heinonen Benjamin, Helkkula Emmi, Hämäläinen Joni, Juhola Enni, Junnila Emma, Karta Minttu, Kartano Laura, Kaukkila Elias, Kauppi Nea, Kaura Sofia, Keinänen Aamu, Kelhä Ella, Kero Santra, Kirjavainen Leevi, Klemm Jamilla, Koivisto Jasmin, Korri Riina, Korte Casperi, Koukku Helmi, Kunnaala Rebekka, Kusmin Iida, Kuusenmäki Aleksi, Kuusisto Topi, Kylä-Kause Valtteri, Laaksonen Anni, Laaksonen Inari, Lahti Ninni, Lahtinen Waltteri, Lakaniemi Emmi, Lamminpää Aino, Lehtonen Elli, Lehtonen Matilda, Lehtonen Salli, Lehtonen Tara, Leino Karoliina, Leppälä Lilli, Liang Elli, Lindroos Jannica, Luonto Ella, Malmsten Mikael, Mannonen Saara, Marila Ronja, Metsäkallas Aleksi, Metsäkallas Sofia, Molkkari Iida, Mynttinen Ninni, Mäkelä Emma, Mäkilä Marianna, Mäkinen Iiro, Mäntyharju Justus, Mäntynen Juhani, Mäntynen Martta, Määttä Emilia, Narvila Essi, Niinistö Fanni-Lydia, Nurmi Kiia, Nurmi Niklas, Nurminen Jaakko, Nurminen Joakim, Nyman Julia, Osara Ella, Parkkila Milja, Peltomaa Hilma, Pentikäinen Roosa, Penttilä Jesper, Perttula Aino, Pietilä Siiri, Pietilä Sofia, Piirainen Sanni, Piirto Jessica, Puhakka Aada, Pulliainen Joona, Puntanen Elle, Puolitaival Joel, Pärri Fanny, Raitanen Lauri, Rajamäki Tiia-Maria, Rantanen Laura, Repo Eemil, Rintanen Vilma, Roth Enni, Ruohola Markus, Sallinen Ukko, Salminen Aaro, Salminen Lauri, Santala Essi, Santamäki Emilia, Satoniitty Eemil, Satoniitty Miika, Savolainen Matias, Setälä Melissa, Shabanov Ismail, Sosala Kristian, Suomi Arno, Suominen Aarne, Suuntamaa Anna-Sofia, Suutarla Leo, Suvala Anna, Tahkoniemi Nea, Taimi Nelli, Taivainen Taneli, Talsi Anni, Tanhua Aino, Tarvainen Neea, Torkkeli Tino, Tuominen Ellinoora, Tuominen Nelli, Tuominen Noora, Tuomisto Onni, Uskali Venla, Ussa Mandi, Varjo Patrik, Vehmas Oona, Vihervä Lidian, Viitasalo Helmi, Virtanen Laura, Vogelainen Aleksandra, Vuorela Kaapo, Westberg Viktor, Wredfors Valtteri, Yläjä Lotta

Salon lukio: Aaltonen Akusti, Aaltonen Essi, Aaltonen Tuukka, Aapio Juho, Achrén Aino, Aho Jacob, Aitoaho Kalle, Akkanen Santeri, Aminoff Sonja, Antola Roosa, Anttonen Janne, Arell Iina, Arlin Ella, Becker Lauri, Bernoulli Sofia, Borenius Joel, Breilin Jenny, Breilin Sara, Ehnqvist Leevi, Ellfolk Jenni, Eloranta Emmi, Engberg Sonja, Engblom Jasmin, Eriksson Niklas, Feder Elias, Feta Samed, Filimonov Vladislav, Grünbaum Eimy, Habibovic Adel, Hallaranta Enni, Harju Emilia, Heikkilä Ville, Heinonen Lauri, Helander Niklas, Hemanus Niko, Herranen Karlo, Hietajärvi Eino, Hilke Nuutti, Hiltunen Liina, Honkanen Arttu, Huldén Vilma, Häkli Aliisa, Ibishi Eurona, Jaakkola Akuville, Johansson Jesperi, Jokinen Niclas, Jokinen Niilo, Juvonen Aada-Inkeri, Jännäri Anna, Järvinen Milla, Kainulainen Teea, Kalliola Mira, Kanerva Miika, Karjalainen Rasmus, Keski-Vähälä Roosa, Kiljunen Veikka, Kivirinne Laura, Koivumäki Lotta, Korelin Osku, Korhonen Anniina, Korhonen Konsta, Korsimo Johanna, Koski Kristo, Koskinen Tuulia, Kuusisto Mikko, Kylävainio Onni, Kymäläinen Elmeri, Känkänen Jaakko, Laamanen Julia, Lagus Lina, Lahti Heidi, Lahtinen Jessica, Laiho Niklas, Lairolahti Mikael, Lammela Vilhelmiina, Lampén Anna, Launiainen Tatu, Lavonen Linus, Lehtonen Elvi, Leimu Noora, Leinonen Satu, Lietzén Ada-Olivia, Lietzén Atte, Lindberg Hugo, Lindholm Oona, Lindqvist Krister, Lintuaho Ronja, Loimusto Joni, Loimusto Lotta, Lokkila Janette, Lundström Fiia, Luonsinen Arttu, Marjalaakso Helmi, Markozova Maria-Liisa, Matchenkova Julia, Matikainen Pietari, Matila Elias, Matinaho Miika, Metsäranta Joona, Mielikäinen Maisa, Moradi Sonja, Myllylä Anette, Mynttinen Aada, Mäkinen Viivi, Määttä Casper, Naakka Jenni, Nieminen Ilona, Nygård Ada-Maria, Nyman Ilse-Maria, Ojala Eetu, Ojanen Jessica, Ollila Veera, Pakarinen Veera, Pekkinen Ronja, Piispa Sofia, Pylkkö Hugo, Rantanen Henrika, Raunio Emma, Rinne Samuli, Rinta-Paavola Anton, Risu Roni, Ruohonen Vilma, Rönnblad Max, Saali Tilda, Saari Helena, Saarinen Jenna, Saksman Emmi, Salminen Alisa, Sarin Eemeli, Seppälä Nico, Sirkelä Vilma, Smirnova Linda, Snellman August, Somerpalo Iina, Stara Emilia, Stocklin Annina, Suilamo Ilkka, Syngelmä Noora, Taimela Leevi-Matias, Tammisto Anni, Tanskanen Kira, Tapio Lassi, Tarmaa Minni, Teulahti Taika, Tiisanoja Aapo, Tikkanen Reeta, Toivonen Emilia, Toivonen Saara, Toljamo Samu, Tuominen Jasmin, Tuominen Otso, Turpeinen Tuomas, Töyry Elena, Uotila Lauri, Vaarapuro Vilma, Vainonen Valtteri, Valkonen Veera, Vanhanen Julia, Vienonen Iida, Vihiniemi Ilona, Vihiniemi Matias, Viitanen Iira, Viitaniemi Jaakko, Villanen Tuomas, Villman Anna, Vilonen Ilari, Virta Kim, Virtanen Viivi, Voutilainen Ida, Voutilainen Suvi, Vuori Otto, Willberg Johanna, Willberg Mikael, Ylihaavisto Emilia, Yliluoma Susan

Salon lukio, aikuislinja:​ Aunola Miia, Havela Ari, Karimo Iida, Karjalainen Anton, Knaapinen Silja, Maunula Matilda, Ringborg Nea

Someron lukio: Ali-Yrkkö Alma Kristiina, Anttila Iiro Alex, Frankberg Aki Aapeli, Fromholtz Maaria Evelina, Halttunen Emma Marial, Hamppula Emmi Katriina, Hamppula Janita Jaana Regina, Harhala Tiia Susanna Karoliina, Hellsten Joel Petri Mikael, Hellsten Lauri Mikael, Kaase Valtteri Kalle Antero, Kakko Eero Juho Tapani, Kautto Kiia Kristiina, Kivilä Kari Antero, Kotikoski Kalle August, Kytöluoto Nea Sofia, Laaksonen Saaga Aleksantra, Lahti Annika Sofia, Launonen Adelia Minna Anneli, Lehto Melina Sara Sinikka, Luukkala Sanni Hannele, Maulammi Anssi Antti Arvid, Mettovaara Viljami Juhana, Nieminen Eetu Juhani, Nikander Aada Emilia, Norrby Leevi Juhani, Ojala Aino Vilja Alviina, Ojala Elina Josefiina, Palander Alisa Olga Anniina, Pettersson Ainoliisa Linnea, Rajala Aino Elina Elisabet, Reponen Hanna Katariina, Ryhtä Elsa Maria Emerentia, Ryhtä Juulia Nella Elena, Saarinen Arsi Artturi Olavi, Salminen Saga Sara Sofia, Salminen Samuel Mikko Matias, Serlippens Noore, Tammi Hilda Aune Elina, Teräväinen Emmi Sofia, Toivonen Sofia Aleksandra, Tuomela Iida Katariina, Valdmann Elina, Vihanto Jessica Hannele Elisabet

Suomen kristillinen yhteiskoulu, Piikkiö: Iljanto Joel, Joskitt Elvi, Kuirinlahti Helmi, Lindblom Amos, Rosen Jessica, Saarinen Saara, Santa Janette, Vehkavuori Mandi

Luostarivuoren Lyseon lukio: Abudu Maleeq, Achkir Hamdaoua, Aho Venla, Ahomäki Atte, Al Tobgi Azhar, Al-Araji Ibrahim, Albertsson Christian, Al-Jurani Hasen, Andersen Erika, Ansas Felix, Antila Oona, Anttila Iiris, Arvo Oskari, Dashar Lariya, Enlund Peter, Erola Miika-Matias, Forsström Max, Grönlund Matias, Gylén Jaakko, Haapanen Rosa, Hairisto Lucas, Halenius Henri, Hallenberg Tomi, Harjulehto Elias, Hartikainen Iivo, Hedborg Kalle-Eerik, Heino Ida-Sofia, Helin Ilona, Helminen Matti, Himanen Silvia, Hirvensalo Aino, Hongisto Simo, Humalisto Myy, Hyvärinen Jonna, Hämäläinen Venla, Hätönen Selina, Ijäs Jaakko, Ipogah Ella, Jeskin Maik, Juhala Otto, Juhola Ella, Kadenius Tiia-Maria, Kallio Arttu, Kallonen Laura, Kalske Erik, Kankare Elviira, Karhu Olivia, Karppijärvi Oona, Karsten Amalia, Kataja Mikael, Katajainen Fiia, Kaupinsalo Kasper, Ketonen Arvo, Kiesi Suvi, Kinnunen Jimi, Kinnunen Luka, Kljajic Sejla, Kopio Fanny, Korhonen Ville, Koskelainen Laura, Koskenkorva Sakari, Koskinen Mette-Mari, Koskiniatis Elena, Kämäräinen Anni, Kärkkäinen Aino-Kaisa, Köpilä Mikael, Lahtinen Milla, Lamminen Pinja, Lamminparras Julia, Laurila Matias Otto, Lehti Tuomas Väinö, Lehtinen Lauri, Lehto Olivia, Lehtonen Ella, Lehtonen Niko, Leimala Eilia, Leino Gabriel, Leino Robin, Lind Frans, Lindberg Pelle, Lindblom Wille, Lindholm Benjamin, Liuke Kaarlo, Liukkonen Silja, Ljunggren Sofie, Lukovic Fikret, Lundén Antti, Luoma Aleksi, Luukinen Matias, Löfgren Daniela, Markkanen Waltteri, Mattila Olivia, Mero Alisa, Mikkola Aino, Mikkola Lenni, Mostafa Mohammadali, Murtomaa Juho, Mäki Ona, Nemlander Rasmus, Nevalainen Sanni, Nevä Kia, Niittumäki Janna, Nikoskelainen Eero, Noro Aaron, Nummelin Ella, Nurkkala Susanna, Nurmi Milla, Nurminen Sini-Maria, Nuutila Olavi, Oksa Eero, Paija Joona, Parviainen Heta, Pettersson Veera, Pietilä Perla, Pirttikoski Sani, Potinkara Ada, Pullerits Liisa, Puro Aino, Pönni Veera, Rampp Niklas, Rantala Emmi-Justina, Reini Ada, Reinikka Emilia, Rostedt Linnea, Råholm Anniina, Räikkönen Liisa, Saari Anni, Saari Jonna, Salmi Rasmus, Sandell Johan, Sarimo Julius, Savolainen Tiuku, Sirva Joel, Steklov Arto, Stjärnstedt Mikael, Suomela Salli, Suominen Rasmus, Suominen Sam, Tams Antti, Tapani Onni, Taskinen Johanna, Taulu Elias, Tenho Aada, Toivonen Otso, Tonttila Julia, Torppa Siiri, Tugi Aleksandra, Tuimala Anna-Emilia, Tuominen Kerttu, Varjo Emma, Vesalainen Kiia, White Leo, Vierelä Iida, Virtanen Helmi, Virtanen Jasmin, Virtanen Liinu, Välimäki Aino.

Puolalanmäen lukio: Aarnio Onni, Aho Elli, Aho Iines, Ahonen Aarni, Anttila Alina, Auremaa Jenna, Engblom Joonatan, Erdmann Marleene, Ferrer Sarriá Eeva, Goesch Ruben, Haapaniemi Nelli, Hakala Sandra, Harju Aukusti, Heino Olivia, Helin Matilda, Hella Alma, Helokoski Natalia, Hiironen Erin, Hiltunen Remi, Humalajoki Ronja, Husu Kiira, Hyövelä Frans, Härkönen Vilja, Iljamo Leevi, Jacoby Iris, Joshi Jasmin, Juurus Kaarlo, Järvenpää Tuuli, Järvi Mirella, Järvi Salla-Mari, Järvinen Veera, Kantola Markus, Karppinen Matilda, Katajamäki Emma, Kaulo Peppi, Kauppinen Akseli, Kesäniemi Maija, Koivunen Matias, Koivusalo Ina, Kokko Nuutti, Kolpakov Kristofer, Korte Susanna, Kosonen Nea, Kujari Antti, Kujari Lauri, Kuusela Anna, Kuusinen Sonja, Kärkkäinen Pietari, Kärnä Aino, Laakso Eevi, Laakso Kalle, Laakso Tuomas, Lahermaa Vilma, Lahtinen Daniel, Lahtinen Karri, Lahtinen Lotta, Lampikoski Elli, Laukkanen Mandi, Laukkanen Nataly, Lehtinen Fanni, Lehto Katariina, Leimola Laura, Liimatainen Hilla, Liimula Laura, Lindgren Jenny, Lonkainen Janette, Lundén Aliisa, Luoma Aapo, Mattila Anni, Mattila Julius, Mattila Siiri, Mikkola Linnea, Mikkola Ulla, Minazi Mina, Moilanen Tiitta, Munne Essi, Mustonen Aino, Mäkikalli Veeti, Mäkiranta Einari, Mäntynen Oskari, Määttänen Auri, Niemi Venla, Nohrström Otto, Nynäs Signe, Nyyssönen Viola, Ojala Aada, Orava Julia, Parpo Enni, Pekonen Veeti, Peltola Lotta, Pihala Tilda, Pyhtilä Elina, Pöyhönen Ronja, Rantakokko Ilkka, Rantala Elina, Rautaheimo Viola, Reini Siiri, Rislakki Maija, Rouvinen Adèle, Saarenketo Onni, Sahonen Emma, Sakkara Sofie, Salminen Merete, Salo Einar, Salo Maia-Sofie, Sarwari Fatemah, Schrey Veera, Siirtola Venla, Soinio Anna, Soittila Maiju, Sulonen Oskari, Suomi Elias, Suoranta Susanna, Suorsa Venla, Suosalo Alli, Tainio Anni, Toikkanen Joanna, Tolonen Henni, Tuominen Eemeli, Tuominen Saara, Tuomola Niilo, Törnström Lauri, Vahvaselkä Viljami, Valtonen Saana, Viljanen Helmi, Virtanen Joanna, Vocheva Alevtina, Vuorinen Veera, Vyyryläinen Niko, Vähäpassi Ella-Maria, Ääri Hulda, Äärimaa Elli

Turun iltalukio: Aho Teuvo, Ahtinen Markus (kaksoistutkinto), Belitz Ronja, Burdel Francesco (kaksoistutkinto), Byström Aada (kaksoistutkinto), Deveci Halil, Eskelinen Otto (kaksoistutkinto), Eskola Enni (kaksoistutkinto), Grönberg Markus (kaksoistutkinto), Hakanen Sebastian, Hakuni Elli, Heininen Pinja (kaksoistutkinto), Hollmén Milla, Hurme Rosa-Maria, Hurttila Anni, Iivanainen Larissa, Ilomäki Jade, Joensuu Kuisma (kaksoistutkinto), Järvinen Jesper (kaksoistutkinto), Kaari Aamos (kaksoistutkinto), Kakko Veera (kaksoistutkinto), Kankare Erik, Kannisto Samuel (kaksoistutkinto), Kasper Anniina (kaksoistutkinto), Kaumi Saara (kaksoistutkinto), Komi Saimi, Konsell Saana (kaksoistutkinto), Koski Ari, Kristiansson Victoria (kaksoistutkinto), Kunttila Eelis (kaksoistutkinto), Kyllönen Kasimir (kaksoistutkinto), Laaksonen Jana, Laamanen Elias (kaksoistutkinto), Laikko Tuomas (kaksoistutkinto), Laine Juho, Lehtinen Jade, Leppänen Jenna (kaksoistutkinto), Leppänen Juho (kaksoistutkinto), Lindberg Aleksi, Lintunen Leo, Lundström Aada (kaksoistutkinto), Malmivirta Martin (kaksoistutkinto), Marttila Eeva (kaksoistutkinto), Marttila Leena (kaksoistutkinto), Meri Sandra (kaksoistutkinto), Mertsola Eeva (kaksoistutkinto), Mikkola Daniel (kaksoistutkinto), Mäenpää Eelis (kaksoistutkinto), Mäki Kiia (kaksoistutkinto), Narsakka Miro, Niittyvaara Vilma (kaksoistutkinto), Nygård Jukka, Ojala Juuso (kaksoistutkinto), Palonen Paavo (kaksoistutkinto), Parikka Adeliina, Pham Phuong (kaksoistutkinto), Pihl Aino (kaksoistutkinto), Ponsén Matias (kaksoistutkinto), Pottila Susanna (kaksoistutkinto), Puustinen Jake, Rannila Selma, Raunio Eetu (kaksoistutkinto), Sainio Elina (kaksoistutkinto), Sandberg Iina (kaksoistutkinto), Schmidt Johanna, Simola Maija, Sirola Ronja (kaksoistutkinto), Smiley Meeri, Snellman Nana, Sorjonen Jesse, Stenholm Laura (kaksoistutkinto), Strömberg Ronja, Talamo Kasper, Tiainen Daniel (kaksoistutkinto), Timonen Verner (kaksoistutkinto), Toivanen Helmi (kaksoistutkinto), Toivanen Merituuli, Turunen Petri, Uotila Anton (kaksoistutkinto), Valdolin Mirella (kaksoistutkinto), Viholainen Lassi, Virtanen Miika (kaksoistutkinto), Virtanen Viia-Roosa (kaksoistutkinto), Vuorenpää Nico (kaksoistutkinto), Ääritalo Mika.

Turun klassillinen lukio: Aalto Adelia, Aalto Sara, Aaltonen Helmi, Abi Mosleh Rabab, Ailus Isabel, Airike Niko, Ajalin Mona, Ali-Rantala Otso, Andström Sofia, Anuskina Veronika, Arki Saaga, Blomqvist Noora, Brysch Erik, Böling Alisa, Dharmawickrama Shanika, Eichhorn Mariska, Eriksson Anna-Lidia, Eskelinen Valentina, Fredman Henrik, Glader Jami, Gontjarov Daniel, Hakanen Eveliina, Harju Tilda, Harpo Piia, Heikkilä Salla, Heikkilä Sonja, Heinimaa Elli, Heinonen Onni, Henriksson Dima, Hokkanen Eetu, Holi Sonja, Huotari Elmeri, Huynh Catherine, Hämäläinen Saana, Härmä Karliino, Hätönen Emma, Iacovone Jasmin, Iivonen Ville, Jelonek Agata, Jokinen Aino, Juutinen Kasperi, Jäntti Frida, Kaipia Julia, Kaleton Nea, Kallela Viivi, Kallioniemi Minerva, Kangasniemi Elias, Kansa Maari, Karhu Heta, Kari Matias, Karjalainen Kerttu, Karlsson Milla, Karppi Hertta, Karskela Oona, Karvinen Milo, Kero Pihla, Kirjavainen Aliisa, Kivekäs Anni, Knaapi Jasmin, Knaapi Oskari, Koivisto Janette, Koivu Sanni, Koivuniemi Jefina, Koliseva Karoliina, Korhonen Fanny, Koskinen Janette, Koskinen Milja, Koskinen Sanni, Kotilainen Lotta, Kukkola Kia, Kunnas Victoria, Kuokkanen Vanda, Kurikka-aho Liisa, Kuusisto Wera, Lahtinen Aino, Lahtivuori Emmi, Laine Alli, Laine Eero, Laine Emilia, Laine Meeri, Laine Milla, Laine Venla, Laivamaa Antti, Lam Ni, Lamminen Laura, Lehtiö Veera, Lehtonen Elina, Lepistö Iida-Liisa, Lounaja Elsa, Lummevuo Emmi, Luotonen Venla, Marsh Miska, Marttila Lotta, McKusick Luna, Mialon Herman, Miettinen Maria, Mikkola Elmeri, Mullo Erik, Mura Francesco, Murtoniemi Pyry, Muukkonen Daniel, Muurinen Kia-Mari, Myllyperkiö Petra, Myrskyranta Maija, Mäntysalo Nea, Nartola Oona, Nguyen Lucas, Nieminen Aku, Norro Maria, Ojala Satu, Ojanperä Saara, Oksanen Alinda, Palmroth Kia, Paukku Vili, Peltonen Lotta, Perrakoski Alisa, Perttu Erik, Phan Thanh, Pietilä Justus, Piitulainen Enna, Posti Erika, Puolakka Roosa, Päläs Sofia, Raitis Ilona, Rajala Matias, Rauvola Nea, Rehnberg Erika, Rihko Emmi, Rihko Onni, Rivinius Ellen, Ruoho Sofia, Saarinen Nea, Saarinen Rasmus, Sahipakka Aaron, Sainio Heini, Salmi Aaro, Salminen Urho, Salonen Venla, Satokari Laura, Savolainen Pauliina, Savonen Toni, Schmuul Siiri, Sepponen Nea, Siren Aada, Sivula Emilia, Sorsa Niko, Suomi Vertti, Suvanto Niklas, Suvitie Iiris, Szkrabik Patrycja, Taberman Tiia-Sofia, Takala Iida, Tirri Matéo, Toivonen Jesse, Tolonen Ida, Tornberg Sebastian, Tuokko Katariina, Tuomi Angelika, Tähtinen Arvo, Uukivi Greette, Vaaranen Julius, Valkonen Emilia, Vapaavuori Theo, Viertola Meri-Tuuli, Viinikainen Oona, Viitanen Fanny, Virtanen Adelina, Virtanen Iida, Virtanen Lotta, Virtanen Nea, Virtanen Ville, Vuorinen Jenni, Väre Veeti, Widberg Janina, Ylitalo Lindsay, Yrjänä Venla, Öhberg Alida

Turun Normaalikoulun lukio: Al-Emara Ola, Andersson Ada, Antela Liisa, Baqiri Mariuan, Habib Seham, Heinonen Oliver, Humalamäki Johannes, Hurme Petra, Hämeenaho Mette, Jalava Kauri, Juhala Jouni, Juuri Ilona, Kankare Sara, Kankkunen Kasper, Kastemaa Iines, Kekkonen Aino, Koivisto Jussi, Leskinen Nicke, Mioch Anja, Mioch Elsa, Männik Chris, Nikkola Jonna, Nzoko Magrâce, Pärto Omid, Rauhamäki Liisa, Salmi Onni, Salomäki Miira, Selovuo Anna, Silander Irma, Stenlund Jessica, Susila Ada, Tran Thuong, Uusipäärni Pinja, Vainio Aino, Villandt Lauri, Vuykova Elizabeth, Yusuf Nimo

Turun Suomalaisen Yhteiskoulun lukio: Abdulle Nawal, Ahonen Ronja, Ahti Venla, Alakoski Elisa, Alenius Matilda, Borgenström Markus, Eertamo Heidi, Elo Mikael, Eriksson Sissi, Finnholm Neea, Forsback Nia, Geisor Camilla, Glorioso Olli, Gu Sari, Gustafsson Matias, Haavisto Silva-Liisa, Hakamäki Justus, Halminen Vinski, Harju Jaakko, Havia Suvianna, Havukko Laura, Heilimö Seela, Heininen Santeri, Helin Susanna, Helminen Ahti, Hilakari Veera, Hiltunen Helmi, Hintsala Juha, Hintukainen Annaliina, Honkanen Veera, Huhtala Aura, Huhtaniemi Katriina, Huhtinen Aapeli, Hänninen Heljä, Iiskala Annika, Iljamo Jarita, Intonen Siiri, Jokinen Hilla, Joutsiniemi Siiri, Juslén Nea, Juuti Joonatan, Järvelin Jonna, Kaartinen Paavo, Kaasalainen Reetta, Kaipiainen Inka, Kajala Kia, Kakko Konsta, Kallin Rasmus, Kallio Julle, Kangas Kaisla, Kanto Mea, Kanto Sini, Katajasaari Julia, Kavka Aku, Keinonen Matilda, Keinonen Tinja, Kivelä Sonja, Kivikoski Sylva, Knuutila Kiia, Koivunen Jere, Kontula Nelle, Korhonen Niilo, Korpela Venla, Korpelainen Arimo, Koskinen Kia, Kujanpää Jessica, Kulo Vilma, Kupila Oiva, Kuusio Ellen, Kuusisto Reetta, Kuusivaara Oona, Kuusjärvi Iiris, Kärki Aalo, Kärpijoki Henri, Laaksonen Anna-Maria, Lahti Matilda, Lahti Nea, Laine Siiri, Laivoranta Iida, Latvala Alina, Lehti Antti, Lehtimäki Tilda, Lehtonen Eetu, Lehtonen Iida-Marie, Lehtonen Matilda, Leino Saara, Leino Silja, Leppä Aatu, Lindell Linda, Lindgren Akseli, Linnavuori Anna, Louko Riina, Lumijärvi Anton, Lumme Iida, Lähtinen Iida, Mareen Mea, Markkanen Emilia, Mattila Lotta, Merinen Tiia, Miettinen Samu, Mylly Ella, Mäkelä Kaarle, Mäkelä Matleena, Mäkelä Mea, Mäkinen Tenho, Mörönen Frans, Nikula Jenny, Nummela Saara, Numminen Ada, Näsänen Lauri, Ojala Emilia, Ojuva Ada, Onnela Emma, Ora Lassi, Passi Mikael, Peltonen Santeri, Peura Veera, Pietilä Hugo, Pihlajaniemi Johanna, Pinomäki Peppi, Pinta Isla, Pirkkanen Samuel, Porjo Peppi, Pountain Louis, Pursimo Satu, Pönni Timo, Raita Aada, Raitala Alina, Raitanen Olivia, Rajanaro Shan-Iida, Rantasalo Emilia, Rautava Otto, Rautio Siiri, Rauvola Hilma, Ravanti Venla, Riikonen Melina, Ronkanen Laura, Rothberg Iiris, Rumbin Victoria, Rönnemaa Ada, Saarinen Helena, Saikkonen Nette, Salo Kerttu, Salomäki Saara, Salonen Panu, Seppänen Aaro, Seppänen Aino, Silanterä Antti, Sjöroos Rita, Skyttä Sanni, Soisalo Teemu, Sola Leo, Suikkanen Eelis, Suikki Melina, Sukta Patarapond, Suomela Emmi, Suominen Henri-Mikael, Suonpohja Ida, Suutari Emilia, Tainio Elina, Takala Aino, Talonpoika Niilo, Taskinen Emil, Toivanen Veera, Toivola Janina, Torhamo Anastasia, Tuohimaa Nea, Tuomi Miranda, Tyni Meeri, Uhinki Henrik, Vainionpää Lotta, Valkama Julia, Vallenius Ronja, Varjonen Aurora, Varjonen Viivi, Veijalainen Heikki, Veisi Lawen, Virtanen Kristiina, Virtanen Noora, Virtanen Saara, Virtanen Vilma, Voutilainen Kalle, Väliheikki Viivi, Wahlberg Elmo, Wietzke Salma, Willgren Katariina, Willgren Kristiina, Willstedt Elli, Willstedt Onni, Äijälä Samuel

Turun Steiner-koulu: Alavian Amiri Canan, Juronen Mikael, Nera Kerttuli, Niemi Justiina, Pakkanen Pontus, Suntila Iria, Teräntö Stella

Kerttulin lukio: Aalto Lassi, Aho Anni, Airaksinen Anni, Alanko Otto, Arola Topias, Arsalo Markus, Arte Emmiina, Edelman Charlotta, Ekholm Anna, Elamo Rasmus, Elo Waltteri, Engman Jasmin, German Matvei, Grönfors Santeri, Grönroos Emilia, Gullichsen Edvard, Haapala Henrik, Hakala Eerika, Hannonen Onnimanni, Hartonen Vili, Hautamäki Vilma, Heinonen Juho, Helkelä Henrik, Hermansson Eve, Hirvonen Ville, Huovinen Anni, Hyvärinen Aapeli, Iisalo Vilma, Jansson Lotta, Javanainen Julius, Jokiniemi Lotta, Juhala Anna, Jullenmaa Kiia, Kajanki Iida, Karjalainen Leevi, Karunen Joel, Kaski Topias, Keihäs Nea, Kinnala Kalle, Kinnunen Santeri, Kivijärvi Pihla, Koponen Lauri, Korpela Salla, Koski Aada, Koskinen Ella, Koskinen Ellen, Kostamo Juulia, Krug Joonatan, Kupila Lasse, Kytö Miska, Kärkkäinen Joona, Laaksonen Netta, Laine Eero, Lankila Sandra, Lappalainen Tuure, Laur Iris, Laurila Matilda, Lehtniemi Linda, Lehtonen Elina, Leino Aura, Lempinen Tiia, Lepistö Oskari, Liski Rafaela, Lonkainen Anniina, Luimula Emilia, Lukka Sanni, Luntamo Sanni, Lähdekorpi Aino, Matintalo Sofia, Meriö Juho, Mettälä Iida, Moilanen Pokko, Munkki Vili, Mäki Eetu, Mäkimattila Antti, Mäkinen Evert, Mäkinen Julia, Mäkinen Suvi, Naula Roosa, Niemi Joakim, Niemi Rosa, Nousiainen Totte, Nurkkanen Mikael, Näse Jerry, Näsänen Juho, Ojala Tuomas, Oksanen Oliver, Paananen Aku, Pakarinen Akseli, Palmulaakso Juuso, Partanen Luka, Pekola Bea, Puholainen Atte, Radin Raido, Ranta Vilho, Renvall Camilla, Saarinen Juuso, Sainio Julia, Saivosalmi Ella, Salovaara Johannes, Santala Elli, Schrey Wilma, Seitsonen Sirke, Setälä Janette, Siltala Sakke, Suominen Jenny, Suomäki Vuokko, Suotunen Matias, Syrjälä Vilhelmi, Söderblom Roni, Tahkola Oona, Takkinen Markus, Talvitie Antti, Tanttari Jaakko, Tikkala Aino, Torkkeli Juho, Tuominen Veera, Tuomisto Saara, Turta Pauliina, Uurto Maria, Valtanen Kaisa, Valtola Ulla, Valtonen Aapo, Vanto Olivia, Varjonen Jarkko, Varjonen Venla, Ventelä Erika, Vilenius Veera, Vilhonen Olivia, Vilkki Joel, Viro Eerika, Virtanen Aapo, Vuorio Emil, Välimaa Anni, Välimäki Joel, Väänänen Valtteri, Väätäjä Milja, Wilppu Lauri, Äyräs Altti

Uudenkaupungin lukio: Aaltonen Nelli, Aitta Nea, Ankelo Iida, Arvonen Maria, Biela Michal, Blomberg Emmi, Frimodig Alex, Heikkinen Eetu, Heino Eveliina, Heinonen Eira, Hyytiä Sara, Iiskala Fiia, Jussila Jasmin, Jussila Matias, Järvenpää Lauri, Laaksonen Onni, Laiho Sara, Leivo Rianna, Lindén Julius, Lindroth Karoliina, Lohimies Emilia, Maikola Linnea, Mäkinen Hanna, Niemi Saara, Nurmi Veeti, Nuutila Anni, Oinonen Jonne, Past Silvia, Penkkala Aaron, Päivärinta Emmi, Rauhala Emilia, Saaresoja Tiina, Saarinen Juho, Sainio Ville, Salla Laura, Salonen Jimi, Santala Pinja, Suvanto Laura, Tuominen Silja, Varjonen Jessica, Viitanen Santeri, Vilen Eetu, Vilen Emmi, Wahlbäck Eemil, Österman Julia.