Ysitietä päällystetään Kyrön kohdalla ensi viikolla

0

PÖYTYÄ/Kyrö. Ensi viikolla (vko 21) tehdään päällystystöitä valtatiellä 9 Kyrön liittymässä sekä Karhulan liittymän ja Loimaan välillä.

Tietä päällystetään Kyrössä noin 1,6 ja Loimaalla noin 3,1 kilometrin matkalla.

Näillä kohteilla maantien liikenne pysäytetään kummastakin suunnasta vuorotellen. Paikalla on liikenteenohjaus. Töitä tehdään päivä- ja ilta-aikaan, joten tielläliikkujien on syytä varautua viivästyksiin.

Työmaiden kohdalla on alennettu nopeusrajoitusta ja tielläliikkujien on syytä noudattaa varovaisuutta työmaan läheisyydessä ajaessaan. Nopeusrajoitukset palautetaan ennalleen vasta kun tiemerkinnät on maalattu eli noin viikko päällystystöiden jälkeen.

Mahdollinen sade voi sotkea aikataulun, sillä päällystystöitä ei voida tehdä kovalla sateella. Sade voi myös viivästyttää tiemerkintöjen tekemistä, sillä tiemerkintöjä voidaan maalata ainoastaan kuivalla kelillä.