Riihikosken yhtenäiskoulun rakentamisen loppuselvitys uuteen valmisteluun

0
Taloudellisen loppuselvityksen mukaan Riihikosken yhtenäiskoulun rakentaminen maksoi 11,3 miljoonaa euroa.

PÖYTYÄ. Pöytyän kunnanhallitus palautti Riihikosken yhtenäiskoulun rakentamisen taloudellisen loppuselvityksen tekniselle lautakunnalle uudelleen valmisteltavaksi. Kunnanhallitus kaipaa kattavampaa loppuselvitystä.

Palauttamista uuteen valmisteluun esitti Vilja Lahti (kesk) ja Joonas Rantala (kok) kannatti Lahden esitystä. Kunnanhallitus asettuikin yksimielisesti uuden valmistelun kannalle.

Taloudellisen loppuselvityksen mukaan Riihikosken yhtenäiskoulun rakentaminen maksoi 11,3 miljoonaa euroa (AVL 25.5.). Jatke Länsi-Suomi Oy:n hoitamaan KVR-urakkaan sisältyi uudisrakentamista ja koulun vanhan osan perinpohjaista peruskorjausta.

Uudisrakennuksen pinta-ala on 2 700 neliötä. Sittemmin on käynyt ilmi, että opetustilat ovat nykyiseen oppilasmäärään nähden ahtaat. Lisätilatarpeessa turvaudutaan ensi alkuun Kisariihen monitoimisaliin.