Tarvasjoen liikuntahallin rakentaminen alkamassa

0
Tarvasjoen tulevan liikuntahallin tontilla työt ovat alkaneet huoltotien rakentamisella. Kuva: Asko Virtanen.

LIETO/Tarvasjoki. Tarvasjoen liikuntahallin rakentaminen on laitettu alulle huoltotien rakentamisella. Rakennushommiin urakan voittanut SG-rakentajat ryhtyy toden teolla saatuaan Salossa käynnissä olevat kouluremontit valmiiksi. Remonttien pitää Tarvasjoen liikuntahallin urakasta vastaavan Antti Peltolan mukaan valmistua koulujen alkuun mennessä.

–Ajatus on, että vuodenvaihteeseen mennessä olisi seinät pystyssä, vesikatto päällä ja viittä vaille lämpö rakennuksessa, Peltola kertoo tulevasta liikuntahallin urakasta.

Liikuntahallin on tarkoitus olla luovutuskunnossa ensi vuoden kesäkuun lopulla. Peltola toivoo, etteivät ongelmat tavarantoimituksissa vaikuttaisi urakkaan ja viivästyttäisi rakennuksen valmistumista. Tällä hetkellä tavarantoimitus takkuaa ja rakennustarvikkeita on hankala saada.