Äänestä nimi Auraamon taideseinälle

0
Auraamon taideseinä on vielä nimeä vailla.

AURA. Auraamon taideseinä on saanut useita nimiehdotuksista. Raati valitsi viisi nimeä lopulliseen äänestykseen. Ehdolla ovat: ”Sisua ja voimaa, iloa ja rauhaa”, ”Elävä virta”, ”Kaunis pieni elämä”, ”Ilon virta” ja ”Tässä kuljimme kerran ja nyt”.

Omaa suosikkiaan voi käydä äänestämässä 25.8. mennessä osoitteessa: https://forms.office.com/r/kKMTL32P8n

Nimen julkistus tapahtuu Aurajoentien kulttuurirallin yhteydessä sunnuntaina 29.8. klo 15, jolloin esiintymislavalla Auraamon takana kerrotaan taideteokselle äänestetty nimi sekä tarinaa teoksen takaa.

Kulttuurirallissa 28.–29.8. tapahtuu paljon muutakin mukavaa. Auraamon esiintymislavan takaovella on tarjolla yhteisötaideteoksen maalausta spraymaalein lauantaina 28.8. kello 12–16 ja sunnuntaina 29.8. kello 12–14.30. Tapahtuman ohjaa kuvataiteilija Minna Vainio. Samalla Vainio kerää ideoita Auraamon torin puoleisen päädyn jatkomaalaukselle.