Härkähumut humuillaan kokonaan ulkotiloissa

0

MARTTILA. Marttilan Härkähumujen kaikki tapahtumat järjestetään tänä vuonna koronan vuoksi ulkotiloissa. Tapahtuma alkaa tänään tiistaina ja kestää lauantaihin.

Tiistaina järjestetään piknik ja pihaleikkejä Huvilan alueella. Marttilan uusi apteekkari Susanne Lindberg esittäytyy apteekilla ja iltapäivällä on mahdollisuus tutustua Verhonkulman tuulivoima-alueeseen.

Keskiviikkona Marttilan liikuntapaikoille suunniteltu toimintapäivä on peruttu eli keskiviikkona ei ole ohjelmaa. Torstaina kirjaston pihalla myydään Aulis Ojan Marttilan pitäjän historia ja Kosken seurakunnan historia -teoksia.

Perjantaina järjestetään joki-ilta Kumpulanrannassa. Illan järjestää Paimionjoki-yhdistys, Silver River ja Marttilan kunta. Paikalla muun muassa mahdollisuus kokeilla jousiammuntaa ja melontaa ja osallistua Jokipolun Paimionjoki-visaan.

Lauantaina toritapahtumassa uusi valtuusto esittäytyy torimyynnin ja kirppisten lomassa.

Kaikki tapahtumaviikon tapahtumat on ulkotiloissa. Nuorisoseuran talolle lauantaiksi suunniteltu tapahtuma on peruttu.

–Kaikissa tapahtumissa on maskisuositus, käsidesiä on tarjolla ja turvavälit pitää huomioida, toivoo Marttilan yrittäjien puheenjohtaja Anna-Maija Virtanen .