Karinaisten jokipolun avajaisissa kehrätään

0
Loppukesästä vähävetisen Tarvasjoen ympäristö on Karinaisten luontopolulla vehreä.

PÖYTYÄ/Karinainen. Tarvasjoen varteen Karinaisiin raivatun jokipolun avajaisia vietetään ensi lauantaina. Paimionjoki-yhdistyksen järjestämässä tapahtumassa pidetään sään salliessa pitkin päivää, kello 12–16 välisenä aikana, kehräysnäytöksiä. Kello 13 ja 15 tehdään opastetut kierrokset luontopolulla. Lähtö kierroksille on Isontuvan jäätelöbaarilta.

Jäätelöbaari on avoinna tapahtumapäivänä kello 12–18 ja Vanha-Värrin Museotupa kello 12–16.

Jokipolku kulkee Isontuvan tilan perinnebiotooppilaitumen läpi ja tekee kurkkauksen Karinaisten läpi virtaavan Tarvasjoen varteen. Perinteisessä maalaismaisemassa ja jokivarressa kulkevalla polulla saattaa myös tavata Isontuvan tilan lehmiä.

Jokipolun avajaiset 14.8. kello 12–16. Mäenpäänraitti 66, Karinainen.