Pöytyälle kuusi tartuntaa

0

PÖYTYÄ. Uusien koronavirustartuntojen määrä on edelleen hyvin korkea, eikä Auranmaakaan ole säästynyt uusilta tartunnoilta. Torstaina Pöytyälle kirjattiin kuusi uutta tartuntaa. Tartuntojen kokonaismäärä nousi Pöytyällä samalla jo lähelle sataa. Koronaviruspandemian aikana koronavirustartuntoja on THL:n tilaston mukaan todettu Pöytyällä yhteensä 98.

Kuluvan viikon aikana Varsinais-Suomessa on siirrytty takaisin epidemian leviämisvaiheeseen. Nousseiden tartuntamäärien vuoksi lähikontaktia yleisötilaisuuksissa ja yleisissä kokouksissa joudutaan rajoittamaan koronaviruksen leviämisen estämiseksi.

Sisätiloissa yli kymmenen henkilön ja rajatuissa ulkotiloissa yli viidenkymmenen henkilön yleisötilaisuudet on järjestettävä niin, että osallistujien on mahdollista välttää lähikontakti toisiinsa.

Alueella on voimassa tiukin mahdollinen kasvomaskisuositus.