Mikä on kotisi kaunein kohta?

0
Sari Kaukoranta laittaisi punaisen maton kotinsa ruokapöydästä avautuvan ikkunan eteen. Ikkunasta avautuu kaunis maalaimaisema. Mikä on sinun kotisi kaunein paikka, minne sinä laittaisit punaisen maton?

AURANMAA. MTV3:lla esitetään parhaillaan Suomen kaunein koti -ohjelmaa, jossa levitetään punainen matto kotien kauneimpaan kohtaan. Me haluamme nyt kurkata auranmaalaisiin koteihin ja kuulla auranmaalaisten mieltymyksistä. Mihin siis sinä kodissasi laittaisit punaisen maton? Minkälaisessa sisustuksessa tai kodista avautuvassa näkymässä sinun silmäsi ja sielusi lepää?

Raota kotisi ovea ja lähetä meille kuva kotisi kauneimmasta kohdasta ja kerro lyhyesti, miksi juuri se kohta kodissasi on sinulle mieluisin. Julkaisemme kuvat esittelyineen Auranmaan Viikkolehden Raksa & koti -teemassa 12.10.

Kuvat tulee lähettää osoitteeseen marika.timonen@avl.fi keskiviikkoon 6.10. mennessä. Ihastellaan yhdessä auranmaalaisten koteja!