Mistä auranmaalaisten kannattaa olla ylpeitä? – Vastaa kyselyyn

0

AURANMAA. Auranmaan Viikkolehti kerää lukijoiltaan paikallisia ylpeyden aiheita. Ylpeyden aiheena voi olla jokin aikaansaannos, henkilö, luontokohde, nähtävyys, rakennus, tapahtuma, teko, yhdistys, yritys… Eli ihan mikä tahansa asia, joka liittyy vahvasti Auranmaan alueeseen.

Kerro meille alla olevalla lomakkeella, mistä itse olet ylpeä omassa kotikunnassasi –  tai mistä auranmaalaisten ylipäätään kannattaa olla ylpeitä. Toivomme, että myös hieman perustelisit vastaustasi. Voit myös ehdottaa useampia ylpeyden aiheita; ihan niin montaa kuin haluat.

Auranmaan Viikkolehti täyttää syyskuussa 95 vuotta, ja ylpeyden aiheita kerätään perjantaina 24.9. ilmestyvään Juhlalehteen. Tulemme hyödyntämään lukijoilta saatuja vastauksia Juhlalehden jutussa.

Vastaa kyselyyn 6. syyskuuta mennessä.