Oripään terveyskilpailu jatkoajalle

0

ORIPÄÄ. Loimaan kaupungin hyvinvointivaliokunta on myöhentänyt Oripään terveysaseman palvelujen järjestämistä koskevien tarjousten jättöaikaa. Aikaa on muutettu niin, että tarjoukset pitää jättää vasta 6. lokakuuta mennessä.

Alkuperäisen aikataulun mukaan tarjousten jättöaika olisi päättynyt syyskuun puolivälissä ja lautakunta olisi tehnyt hankintapäätöksen kokouksessaan 28. syyskuuta. Oripään terveysaseman palvelujen järjestämisestä ovat neuvottelumenettelyssä ilmaisseet kiinnostuksensa Suomen Terveystalo Oy, Mehiläinen Terveyspalvelut Oy ja Pihlajalinna Terveys Oy.

Terveyspalvelujen hankinnan kokonaishinnaksi on arvioitu 600 000 euroa vuodessa. Sopimuksen kestoksi on arvioitu kaksi vuotta ja kaksi optiovuotta. Hankinta tehdään niin, että palveluntuottajan vastuulle tulee koko terveysaseman toiminta.