Roskien poltosta isot roihut Marttilassa

0
Roskia poltettiin Marttilan Maunulassa hieman isommalla liekillä tiistai-illalla. Kuva: Simo Päivärinta.

MARTTILA, KOSKI. Maastoa ja puustoa paloi isolla liekillä Marttilassa Maunulassa Paimionjoen varrella tiistai-iltana. Pelastuslaitos sai kymppitielle asti näkyneestä roihusta ilmoituksen keskisuurena rakennuspalona hieman ennen iltaseitsemää. Paikalle hälytettiin kuusi yksikköä, jotka totesivat käynnissä olevan roskien poltto. Silminnäkijän mukaan leviämisvaaraa ei ollut. Tulessa ollut muusta metsämaastosta erillinen saareke rajautui peltoon. Paloaikaan satoi runsaasti. Hiillos kuitenkin kyti edelleen keskiviikkoaamulla.

Noin tuntia aiemmin roskia poltettiin myös Koskella Partelantien varressa. Tuli näkyi Härkätielle. Roskanuotio sai palaa hallitusti loppuun.