Sunnuntaiaamun liukkailla useita ulosajoja

0
Sunnuntaiaamun liukkailla sattui Kumilassa ysitiellä tunnin välein ulosajot. Kuva: Simo Päivärinta.

PÖYTYÄ, MARTTILA. Sunnuntaiaamun liukkailla sattui Auranmaalla useampia ulosajoja. Turunväylällä Yläneellä pelastuslaitos auttoi tieltä suistuneen henkilöauton kuljettajan ulos autosta puoli kahdeksan jälkeen. Ysitiellä Kumilassa sattui tunnin välein kaksi ulosajoa samassa paikassa. Toinen ulosajaneista päätyi katon kautta ojaan ja kuljettaja loukkaantui. Onnettomuudet sattuivat ennen aamuyhdeksää.

Marttilassa kymppitiellä henkilöauto vaurioitui ulosajossa mutta kyydissä olleet selvisivät loukkaantumatta. Kuva: Simo Päivärinta.

Kymppitiellä Marttilassa henkilöauto suistui ojaan hieman ennen kello kahdeksaa. Onnettomuus sattui Kosken suunnasta tultaessa noin puoli kilometriä ennen Salontien risteystä. Auto vaurioitui hinauskuntoon, mutta autossa olleet kaksi henkilöä eivät loukkaantuneet.