Pöytyän Superpesisjoukkueen rakentaminen on jo pitkällä

0
Pöytän Superpesisjoukkueen rakentaminen on jo pitkällä. Ensi kauteen lähdetään käytännössä samalla kokoonpanolla kuin jolla Superpesikseen noustiin.

PÖYTYÄ. Pöytyän Urheilijoiden ensi kauden naisten superpesisjoukkue alkaa olla kasassa. Joukkue tulee olemaan lähes sama kuin kuluneellakin kaudella, paria Superpesistä pelannutta pelaajaa vielä etsitään.

Seura on jo julkistanut Terhi Värrin, Minttu Reunasen, Sanni Kyläpekan, Kaisa Paunan, Vilja Aholan, Pinja Rouhiaisen, Essi Ilmasen ja Venla Aholan sopimukset. Myös Pöytyällä tällä kaudella Manse PP:stä lainalla ollut nuori Aurora Frantsila on allekirjoittanut yksivuotisen sopimuksen Pöytyän kanssa. Seinäjoen Mailajussien kasvatti, päättyneellä kaudella Mynämäen Vesassa pelannut lukkari Veera Tyynelä on myös siirtynyt Pöytyälle. Tyynelälle on Pöytyän kanssa kaksivuotinen sopimus.

Pöytyän kapteeni Petra Kaitonen ei vielä ole tehnyt päätöstä jatkostaan. Pöytyän lukkarina tällä kaudella pelanneella Veera Toikalla olisi sopimus Pöytyän kanssa ensi kaudesta, mutta saatuaan opiskelupaikan Joensuusta hän todennäköisesti jatkaa pelejä toisaalla.

Jo julkistettujen pelaajien lisäksi Pöytyän pelaajaringissä ovat ensi kaudella mukana omat juniorit Siiri Riitamaa, Laura Musku ja Lydia Eskola. Sen sijaan jo tällä kaudella Superpesistä pelanneita omia kasvatteja Elisa Paunaa ja Sylvi Pellonperää ei kokoonpanossa nähdä. Pellonperällä on Manse PP:n kanssa voimassaoleva sopimus ja Pauna on jo käytännössä sopinut optiovuodesta Porin Pesäkarhujen kanssa.

Olli-Pekka Paunan mukaan neuvotteluja käydään vielä Superpesistä pelanneiden pelaajien kanssa, mutta mitään nimiä ei hänen mukaansa tässä vaiheessa voida paljastaa.


Pöytyän kasvateille mitaleja

Kulunut pesäpallokausi oli Pöytyän Urheilijoille myös kotirintaman ulkopuolella menestyksekäs. Seuran kasvatit, sisarukset Elisa ja Mikko Pauna ovat tuoreita Suomen mestareita. Elisan joukkue Porin Pesäkarhut vei naisten ja Mikon joukkue Manse PP miesten Superpesiksen voiton. Manse PP:n Superpesisjoukkueessa pelannut Sylvi Pellonperä puolestaan ripusti kaulaansa pronssia.