Arman Alizad tähdittää tiistain Rekryexpoa

0
Arman Alizad tunnetaan televisio-ohjelmista kuten Arman ja viimeinen ristiretki, Arman Pohjantähden alla ja Suomen rikosmysteerit. Alizadin kokemusten mukaan jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa oman elämänsä kulkuun.

Jättisuosittu rekrytointitapahtuma Rekryexpo palaa Turun messukeskukseen tänään tiistaina koronatauon jälkeen. Rekryexpossa kohtaavat sekä työnhakijat että työnantajat. Lisäksi tapahtumassa puhutaan työelämästä.

Rekryexpon pääpuhuja on palkituista tv-sarjoistaan tunnettu Arman Alizad . Hän haluaa tapahtumassa pohtia kuulijoidensa kanssa suvaitsevaisuuden, hyväksymisen ja ymmärryksen välisiä ristiriitoja.

Työ- ja organisaatiopsykologi Mari Jokiranta työskentelee Vincitin asiakkaiden parissa inhimillisyyden moniottelijana. Puheenvuorossaan auditorion päälavalla Jokiranta jakaa sekä Vincitin kokemuksia että asiakastyössä saamiaan oivalluksia organisaatioelämästä koronan jälkeen.

Tapahtuman lavoilla nähdään myös runsaasti yritysten puheenvuoroja.

Työnhakijalle tapahtuma tarjoaa mahdollisuuden tavata kymmenien eri työnantajien edustajia, solmia kontakteja ja mahdollisesti työhaastatteluja.

Aikaisempina vuosina tapahtuma on kiinnostanut tuhansia vierailijoita.

Rekryexpon järjestävät TS-Yhtymän lehdet yhdessä Turun messukeskuksen kanssa.

n Rekryexpo Turun messukeskuksessa tiistaina 16.11. kello 10–17. Tapahtumaan ei ole sisäänpääsymaksua.