Aurassa järjestetään Yrittäjä-messut ensi torstaina

0

AURA. Auraamossa järjestetään Yrittäjä-messut torstaina 11.11. kello 14–17. Tapahtuman järjestää Auranmaan Nuorkauppakamari yhteistyössä Auranmaan kuntien kanssa.

Messuilla pyritään helpottamaan yrittäjän elämää kokoamalla tärkeät palveluntarjoajat samaan paikkaan. Paikalle on tulossa kaksikymmentä näytteilleasettajaa.

–Yrittäjä voi tilata messuilta puuttuvan logon, pyytää tarjouksen verkkosivuista, kysyä työllistämiseen liittyvistä asioista tai vaikka keskustella luottamuksella omistajanvaihdoksesta, kertoo kehittämisjohtaja Anna-Mari Alkio.

Nuorkauppakamarilaiset järjestävät lisäksi veloituksetonta ja henkilökohtaista somekoulutusta yrittäjille ja avaavat muun muassa Facebook-sivuja, jos näille on tarvetta.

–Ilmoittautumalla etukäteen messukävijäksi saat nimikyltin verkostoitumista varten, varmistat itsellesi messutarjoilut sekä voit halutessasi jättää yrityksesi esitteen tai käyntikortit esille tapahtumaan, Alkio kertoo.

Messukävijöille tapahtuma on veloitukseton.

 

Ilmoittautuminen messuille 8.11. mennessä https://bit.ly/yrittajamessuille. Paikalle voi tulla myös ilmoittautumatta, mutta ennakkoon ilmoittautumista suositellaan.