Auranmaalle tällä viikolla 11 koronatartuntaa lisää

0

AURANMAA. Auranmaalle on merkitty tällä viikolla keskiviikkoon mennessä 11 uutta koronavirustartuntaa: viisi Pöytyälle, neljä Oripäähän ja kaksi Auraan.

Viime viikolla tapauksia oli yhteensä 36 uutta: 16 Aurassa, 13 Pöytyällä, kuusi Oripäässä ja yksi Koskella. Vain Marttila jäi ilman tartuntoja THL:n tilastossa.

Koronapandemia etenee nyt aaltoliikkeen lailla: edellisviikolla Auranmaalle tuli 29 uutta koronatartuntaa, joista 21 merkittiin Pöytyälle, seitsemän Auraan ja yksi Marttilaan.

Sitä edellinen viikko, viikko 48, oli puolestaan Auranmaan koronatartuntojen ennätysviikko. Tuolloin tartuntoja merkittiin alueelle 45: 21 Pöytyälle, 18 Auraan, viisi Marttilaan ja yksi Koskelle.

Aurassa on nyt ollut THL:n tilaston mukaan koko pandemian aikana 138 tartuntaa, Oripäässä 56 ja Pöytyällä 236. Marttilan lukema on pysynyt 57:ssä ja Kosken 43:ssa.

Naapurikunnista Lietoon on merkitty tällä viikolla 10 uutta tartuntaa ja Loimaalle seitsemän. Liedossa on nyt ollut koko pandemian aikana 626 tartuntaa ja Loimaalla 338.