Auranmaalle tällä viikolla 11 koronatartuntaa lisää

0

AURANMAA. Auranmaalle on merkitty tällä viikolla keskiviikkoon mennessä 11 uutta koronavirustartuntaa: viisi Pöytyälle, neljä Oripäähän ja kaksi Auraan.

Viime viikolla tapauksia oli yhteensä 36 uutta: 16 Aurassa, 13 Pöytyällä, kuusi Oripäässä ja yksi Koskella. Vain Marttila jäi ilman tartuntoja THL:n tilastossa.

Koronapandemia etenee nyt aaltoliikkeen lailla: edellisviikolla Auranmaalle tuli 29 uutta koronatartuntaa, joista 21 merkittiin Pöytyälle, seitsemän Auraan ja yksi Marttilaan.

Sitä edellinen viikko, viikko 48, oli puolestaan Auranmaan koronatartuntojen ennätysviikko. Tuolloin tartuntoja merkittiin alueelle 45: 21 Pöytyälle, 18 Auraan, viisi Marttilaan ja yksi Koskelle.

Aurassa on nyt ollut THL:n tilaston mukaan koko pandemian aikana 138 tartuntaa, Oripäässä 56 ja Pöytyällä 236. Marttilan lukema on pysynyt 57:ssä ja Kosken 43:ssa.

Naapurikunnista Lietoon on merkitty tällä viikolla 10 uutta tartuntaa ja Loimaalle seitsemän. Liedossa on nyt ollut koko pandemian aikana 626 tartuntaa ja Loimaalla 338.

 

 

 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here