Lumikit-näytelmän ensi-ilta siirtyi taas myöhemmäksi

0
Himolan teatterin Lumikit-näytelmä sijoittuu naistensairaalan potilashuoneeseen. Kuva on otettu harjoituksista juuri ennen uusia kokoontumisrajoituksia. Päärooleja esittävät Tarja Säteri (Saara Rautanen), Päivikki Lekari (Toini Lindqvist) sekä selin oleva Elisa Niittymaa (Maire Jortikka).

PÖYTYÄ/Yläne. Himolan teatterin Lumikit-talvinäytelmän ensi-iltaa on jälleen siirretty. Alun perin Lumikit-näytelmän oli määrä saada ensi-iltansa jo viime keväänä. Koronan vuoksi sitä lykättiin eteenpäin ja lopulta se hyllytettiin kesäteatterin tullessa vastaan.

–Nyt syksyn tullen mietimme, lähdemmekö harjoittelemaan tätä samaa uudelleen vai otammeko kokonaan eri näytelmän. Päädyimme kuitenkin tähän, näytelmän ohjaaja Heidi Tuomola kertoo.

Takaiskuilta ei ole vältytty nytkään, sillä tammikuun alkuun suunniteltu ensi-ilta ja muut näytösajat on tällä hetkellä siirretty maaliskuuhun. Uusi ensi-ilta on näillä näkymin 13. maaliskuuta.