Asuinhuoneisto tuhoutui tulipalossa

0
Asuinhuoneisto tuhoutui tulipalossa Hämeentiellä Koskella lauantai-illalla. Kuva: Simo Päivärinta.

KOSKI. Asuinhuoneisto tuhoutui tulipalossa Hämeentiellä Koskella lauantai-illalla. Henkilövahinkoja palo ei aiheuttanut, eikä palon leviämisvaaraa ollut, mutta tuleen syttynyt asunto kärsi mittavista savu- ja sammutusvahingoista.

Pelastuslaitos sai hälytyksen tulipalosta vanhassa pankin talossa kello 17.41 aikaan. Kaksikerroksisessa rakennuksessa on asuntojen lisäksi Metsänhoitoyhdistys Auranmaan toimitila. Huoneistopalo oli rakennuksen alakerrassa.

Metsänhoitoyhdistyksen tila on rakennuksen samassa päädyssä kuin tuhoutunut asunto. Kosken alueen metsäasiantuntija Tommi Laurila kertoo tilan kärsineen savuvahingoista. Tilan käyttökelpoisuutta tutkittiin maanantaina.