Crossninelta ilmestyy uutta musiikkia

0
Heikki Eskola, Juha Lahti, Eemeli Lahti, Vilpertti Salminen ja Tapio Lindholm eli Crossnine soittaa raskaalla kädellä, mutta melodisesti.

KOSKI, MARTTILA. Koskelaisista ja marttilalaisista muusikoista koostuva Crossnine júlkaisee lisää omaa musiikkia tiistaina 11. tammikuuta. Bändin toinen julkaisu Line Of Fire jatkaa bändin valitsemalla musiikillisella linjalla tarjoten tarttuvia melodioita ja rouheaa äänimaailmaa 70-lukulaisen hard rockin hengessä.

–Ainekset uuteenkin sävellykseen on edelleen ammennettu vuosikymmenten takaa, ja biisi on sovitettu helposti kuunneltavaksi. Bändin musiikkia voisi kutsua vaikkapa ”cruising-rockiksi” – sellaiseksi, jonka mielellään laittaa omalle soittolistalleen vaikkapa tien päälle suunnatessa, basisti ja biisintekijä Juha Lahti kertoo.

Jos oli bändin ensimmäinen julkaisu Feel Like A Man hyvinkin positiivinen yhden yön kokemuksen sisältävä ihmissuhdetarina, kertoo Line Of Firen teksti puolestaan karulla tavalla parisuhteen nurjasta puolesta. Siitä, että kun asiat eivät enää edes puhumalla selviä, on turha jäädä taistelun tuoksinassa tulilinjalle uhriksi. Silloin voi paras keino olla kadota etulinjasta mahdollisimman kauas.

Crossnine ei jätä oman musiikin tekemistä jatkossakaan. Studioon bändi on suuntaamassa jälleen keväällä. Lisää omaa materiaalia on jo valmiina.

Bändin livekuntoa pääsee keväällä tsekkaamaan esimerkiksi Marttilassa Kuokantalolla 5.3. Tietenkin sillä edellytyksellä, että tilaisuuksien järjestäminen on koronan vuoksi mahdollista. Muista tulevista keikoista Crossnine tiedottaa myöhemmin ainakin bändin Facebook- ja Instagram-tileillä.

Line Of Fire on kuunneltavissa 11.1. useimmissa sovelluksissa, kuten esimerkiksi Spotify ja YouTube.