Koskelle perjantaina 10 uutta koronatartuntaa – Uusia tartuntatapauksia jokaiseen Auranmaan kuntaan

0

AURANMAA. Koskelle kirjattiin perjantaina THL:n tilastossa 10 uutta koronavirustartuntaa. Kuluvan viikon aikana tartuntoja on merkitty Koskelle jo yhteensä 14.

Uusia tartuntatapauksia merkittiin perjantaina THL:n tilastossa kaikkiin muihinkin Auranmaan kuntiin: neljä Pöytyälle, kaksi Marttilaan ja yksittäistapaukset Auraan ja Oripäähän.

Pöytyällä on tullut kuluvan viikon aikana ilmi kaikkiaan 24 uutta koronavirustartuntaa. Aurassa uusia tapauksia on ollut tällä viikolla kaksi, Marttilassa kolme ja Oripäässä yksi.

Auranmaan koronavirustartuntojen ennätys saattaa rikkoutua tällä viikolla: alueella on todettu tällä viikolla nyt yhteensä 44 tartuntaa, kun tähän astisella ennätysviikolla marras-joulukuun taitteessa niitä oli 45.

Aurassa on nyt ollut THL:n mukaan koko pandemian aikana yhteensä 152 tartuntaa, Koskella 62, Marttilassa 64, Oripäässä 63 ja Pöytyällä 282.

Naapurikunnista Lietoon on merkitty tällä viikolla 66 uutta koronatartuntaa ja Loimaalle 27. Liedossa on nyt ollut koko pandemian aikana 775 tartuntaa ja Loimaalla 398.