Ommel ja ilo muuttaa Yläneelle

0
Katariina Kilpeläisen Ommel ja Ilo muuttaa kuun vaihteessa Yläneelle rautakauppa Yläraudan yhteyteen.(Kuva: AVL arkisto/Asko Virtanen)

PÖYTYÄ/Kyrö, Yläne. Sisustusliike ja ompelimo Ommel ja Ilo muuttaa Kyröstä Yläneelle. Viimeinen aukiolopäivä Kyrössä on 28.1. Helmikuun alussa liike avaa Yläneellä.

–Muutan Yläneelle Yläraudan yhteydessä oleviin tiloihin. Samalla liikkeen tilat kasvavat kahdestakymmenestä neliöstä viiteenkymmeneen, kertoo yrittäjä Katariina Kilpeläinen.

Uusien tilojen myötä liikkeen valikoima laajenee. Tähän saakka myynnissä olevat tuotteet ovat olleet pehmeän puolen tuotteita kuten tyynynpäällisiä ja pyyhkeitä ja sisustuskankaita. Jatkossa myyntiin tulee myös kovan puolen tuotteita kuten keittiökippoja. Jo nyt myynnissä on muassa puutuotteita kuten peilejä ja muistitauluja.

Rautakauppa Ylärauta avasi Yläneellä marraskuussa ja yrittäjät kertoivat jo silloin, että rautakaupan kaveriksi haetaan sisustusalan yrittäjää.

–Ajattelin tarttua tilaisuuteen. Yläneellä on paljon kesäasukkaita ja siellä käy väkeä myös ympäristöstä. Rautakaupan yhteydessä toimiminen on sisustusliikkeelle looginen paikka, joten toiveissa on nykyistä laajempi asiakaskunta, Kilpeläinen kertoo.